Galatasaray Galatasaray taraftarından Barcelona maçına hücum! Tarihi atmosfer

Galatasaray taraftarından Barcelona maçına hücum! Tarihi atmosfer

17.03.2022 - 07:50 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile rövanş maçına çıkacak Galatasaray'da tarihi maç öncesi taraftarlar biletlere hücum etti.

Galatasaray bu akşam dolu tribünler önünde Barcelona'yı konuk edecek. Pazartesi günü oynadığı Beşiktaş derbisinde Barça maçının provasını yapan Sarı- Kırmızılılar 45 bin taraftarı önünde mücadele etmişti. Bu akşam NEF Stadı ful çekecek.

Haberin Devamı

52 bin 223 kapasiteli statta güvenlik önlemleri nedeniyle boş bırakılan alanlar dışındaki tüm koltuklar satışa çıkarıldığı anda tükendi. Taraftarlar Sarı-Kırmızılılar'ın çeyrek finale çıkışına tanıklık etmek için akın ettikleri mücadelede gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. 

 

 

BAYRAK ŞOV VAR!

Bayrak şovun yapılacağı gecede tribünlerin 90 dakika durmadan takımlarına destek olacakları belirtildi. Rakip ataklarda ıslıklı protestolarda Barçalı oyuncuları baskı altına almayı hedefledikleri bildirildi. Taraftarlar maç sonunda çeyrek finale çıkmanın coşkusunu yaşamak için bu akşam tribünleri dolduracak.

 

G.SARAY'DAN AÇIKLAMA
Galatasaray, akşam Barcelona ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı için karaborsa bilet satışı iddialarıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Savcılığına başvurma kararı alındığını açıkladı

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yaptığı açıklama şöyle; Barcelona maç biletleri ile ilgili taraftarlarımızı ve kamuoyunu bilgilendirme gereği hasıl olmuştur.

Barcelona ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde kamuoyuna yansıyan, internet sitelerinde piyasa fiyatının üstündeki karaborsa bilet satışı iddiaları ile ilgili yönetim kurulumuz, İstanbul Cumhuriyet Savcılığına ivedilikle başvurma kararı almıştır.

 

Barcelona maçı bilet satış detayları şu şekildedir:

2020 - 2021 Kombine Mayıs 2020 (3 günlük satış adedi) 1.948 (Pandemi sebebiyle haklarını bu sezona kaydırılmıştır.)

Loca - Vip ve Sponsor (Sezon içerisinde) 4.250

Engelli Bileti 260

Basın Tribünü 284

Barcelona Kulübü + UEFA Bilet Adedi 580

6 Maçlık Paket Satış Adedi (5 Mart 2022- 13 Mart 2022) 25.354
Barcelona Maçı Öncelikli Satış Adedi (14 Mart 2022 Pazartesi) 10.112

Barcelona Maçı Öncelikli Genel Satış Adedi (15 Mart 2022 Salı) 9.010

GENEL TOPLAM: 51.798

Sosyal medyada yer alan gerçek dışı haberlere itibar etmemenizi rica ederiz.

Galatasaray taraftarından Barcelona maçına hücum Tarihi atmosfer

Yazarlar