Galatasaray Galatasaray transfer için devrede! Yeni sol bek Premier Lig devinden

Galatasaray transfer için devrede! Yeni sol bek Premier Lig devinden

08.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların sol bek pozisyonu için düşündüğü isim belli oldu. Süper Lig devinin, Premier Lig ekibinde forma giyen tecrübeli sol beki kadrosuna katmayı hedeflediği öğrenildi.

Galatasaray transfer için devrede Yeni sol bek Premier Lig devinden

Spor Toto Süper Lig'de son haftalara yaklaşılırken liderliğini devam ettiren Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların son dönemde en çok sıkıntı çektiği bölge olan sol bek konusunda çabuk davranacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin bu doğrultuda transfer çalışmalarını hızlandırdığı ve kadrosuna katmak istediği oyuncuyu belirlediği kaydedildi. Galatasaray'ın yeni sol bek hedefi Premier Lig devinde bulundu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

İLK BEK KAZIMCAN OLMUŞTU

Ömer Bayram ile yeni sözleşme imzalamayan Galatasaray, Altay formasıyla dikkat çeken Kazımcan Karataş'ı sezon başında kadrosuna dahil etmişti. Sarı-kırmızılılar genç futbolcu için 20 milyon TL bonservis bedeli ödemişti.

20 yaşındaki sol bek, Galatasaray ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzalamıştı. Sarı-kırmızılıların sezon başında kadrosuna dahil ettiği Kazımcan Karataş, yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre formasından uzak kalmıştı.

Galatasaray transfer için devrede Yeni sol bek Premier Lig devinden

AANHOLT, PSV'NİN YOLUNU TUTTU

Haberin Devamı

Galatasaray'da sezonun ilk yarısında performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Patrick van Aanholt, Hollanda Eredivisie ekibi PSV Eindhoven'a kiralanmıştı. Sarı-kırmızılılar bir açıklama daha yaparak anlaşmanın gelecek sezon sonuna kadar uzatıldığını duyurmuştu.

Sarı-kırmızılılar, bu kiralamadan 1 milyon 500 bin euroluk geliri kasasına koydu.

Galatasaray transfer için devrede Yeni sol bek Premier Lig devinden

SOL BEKE YILDIZ HAMLESİ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmayların gelecek sezon sol bek pozisyonunda sıkıntı yaşamamak adına hızlı davrandığı öğrenildi. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; sarı-kırmızılılar, İspanyol sol bek Sergio Reguilon'u kadrosuna katmak için harekete geçti.

Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda Tottenham'a geri döneceği kaydedildi. Tottenham'ın Sergio Reguilon'u bir sezon daha kiralamayı planladığı vurgulandı.

Galatasaray transfer için devrede Yeni sol bek Premier Lig devinden

Galatasaray kurmaylarının bu doğrultuda Sergio Reguilon için hamlede bulunduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılıların kısa süre içerisinde Tottenham ile pazarlıklara başlayacağı ve şartların masaya yatırılacağı aktarıldı.

5 MAÇTA 1 KIRMIZI KART

Sergio Reguilon bu sezon Atletico Madrid formasını 5 maçta giydi. Toplam 98 dakika sahada kalan 26 yaşındaki sol bek sık sık sakatlık sorunu yaşadı. İspanyol futbolcu bu sezon 1 kırmızı kart gördü.

Real Madrid altyapısından yetişen Sergio Reguilon daha sonra UD Logrones ve Sevilla'da kiralık olarak forma giydi. Tottenham, 2020-2021 sezonunda 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol futbolcuyu transfer etti.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer için devrede Yeni sol bek Premier Lig devinden

İspanya Milli Takımı'nda 6 maçta oynayan Sergio Reguilon gol ya da asist katkısı sağlayamadı. 26 yaşındaki oyuncunun Tottenham ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. İspanyol sol bekin güncel piyasa değeri 15 milyon euro.