Galatasaray Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı

Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı

05.04.2024 - 11:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gözler Süper Kupa'ya çevrildi. Sarı-kırmızılı yönetim normal bir Süper Kupa Finali gibi oyunculara prim açıklayacak.

Galatasaray yönetiminden Süper Kupa için prim kararı

Gözlerin Süper Kupa'ya çevrildiği Galatasaray'da gündemden ve Fenerbahçe’nin aldığı kararlardan bağımsız tam bir konsantrasyon havası var. Teknik heyet, maç 90 dakika boyunca oynanacakmış gibi hazırlıklarını yapıyor.

Haberin Devamı

YÖNETİMDEN PRİM

Hatayspor karşısında tek golle kazanarak rakibiyle arasındaki farkı koruyan Galatasaray’da rota Süper Kupa’ya döndü. Şanlıurfa’da oynanacak olan müsabaka öncesi takımda büyük bir kenetlenme var. Teknik direktör Okan Buruk ve ekibi, oyuncularını bu karşılaşma 90 dakika boyunca oynanacakmış gibi hazırlıyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararlardan ya da oluşan gündemden takımının etkilenmesini istemeyen Sarı-Kırmızılılar’da hatta yönetim normal bir Süper Kupa Finali gibi oyunculara prim açıklayacak.

TAM KADRO TAKTİK ÇALIŞMA

Herhangi bir eksiği bulunmayan ve müsabakanın hazırlıklarını tam kadro bir şekilde sürdüren Aslan’da Okan Buruk da dünkü idman öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda ‘tam motivasyon’ vurgusunda bulundu.

Yazarlar