Galatasaray Galatasaray'a Bayern Münih maçı öncesi Muslera müjdesi!

Galatasaray'a Bayern Münih maçı öncesi Muslera müjdesi!

07.11.2023 - 12:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4'üncü hafta maçında Bayern Münih ile yarın Almanya'da karşılaşacak. Sarı-kırmızılılarda kaptan Muslera son antrenmanda takımla çalışmalara başladı.

Galatasaraya Bayern Münih maçı öncesi Muslera müjdesi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'da Fernando Muslera sevinci yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların Kasımpaşa ile Süper Lig'de oynadığı karşılaşmada sakatlanan Muslera'nın uzun süre sahalardan uzak kalabileceği aktarılmıştı. Uruguaylı yıldız Galatasaray'ın Bayern Münih maçı öncesi yaptığı son antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA MAÇINDA SAKATLANDI

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı-kırmızılılar, Wilfried Zaha'nın golleriyle Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'da 3 puan sevinci yaşanırken Muslera'dan gelen haber ise moralleri bozmuştu. Mamadou Fall ile girdiği ikili mücadelede dirseğinden sakatlık geçiren Muslera, 60. dakikada yerini Günay Güvenç'e bırakmıştı.

Galatasaraya Bayern Münih maçı öncesi Muslera müjdesi

YENER İNCE NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından Muslera'yla ilgili olarak şu sözleri kullanmıştı:

"Dirsekte çıkık vardı, saha içinde yerine yerleştirdik. MR'da, çıkığa eşlik eden başka bir durum var mı ona bakacağız. Eşlik eden bir tablo belirlersek bunun ne kadar zaman alacağını da belirteceğiz. Bazen bu durum çok rahat atlatılabilir, yerine oturması yeterli olabilir. Bazen de Allah korusun, küçük kırıkla beraberse bu çıkık, iş uzar."

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA 

Galatasaray Kulübü, Kasımpaşa maçında sakatlanan Fernando Muslera'nın son durumunu açıkladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında dün oynanan Kasımpaşa maçında aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve ilk müdahalesi saha içerisinde yapılan oyuncumuz Fernando Muslera'nın bugün sponsor hastanemiz Medicana'da yapılan tetkiklerinde çıkığa eşlik eden herhangi bir kırığa rastlanmamıştır.

Yapılan ilk değerlendirmede eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir. Eklem çıkığı saha içerisinde oturtulan oyuncumuzun ileri tedavisine kulübümüzün sağlık merkezinde başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaraya Bayern Münih maçı öncesi Muslera müjdesi

BAYERN ÖNCESİ MUSLERA MÜJDESİ

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topla ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. İdmanda Kasımpaşa maçında kolundan sakatlık yaşayan kaleci Fernando Muslera da takımla birlikte çalıştı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, bugün saat 16.00’da Münih’e hareket edecek.

Kasımpaşa maçında sakatlanan ve Bayern Münih öncesi son taktik idmanda yer alan Fernando Muslera'nın Almanya kafilesinde yer alması bekleniyor.