Galatasaray Galatasaray'da Aurier ve Ziyech gelişmesi! Kupa hazırlıkları başladı

Galatasaray'da Aurier ve Ziyech gelişmesi! Kupa hazırlıkları başladı

27.02.2024 - 16:19 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılılarda Tanguy Ndombele idmanın tamamında takımla çalışırken Serge Aurier ve Hakim Ziyech fizyoterapist ve atletik performans uzmanları eşliğinde bireysel olarak çalıştı.

Galatasarayda Aurier ve Ziyech gelişmesi Kupa hazırlıkları başladı

Galatasaray'da Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynanacak Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları başladı. Tanguy Ndombele idmanın tamamında takımla çalışırken Serge Aurier ve Hakim Ziyech fizyoterapist ve atletik performans uzmanları eşliğinde bireysel olarak çalıştı. 

Haberin Devamı

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Vavacars Fatih Karagümrük ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Dinamik ısınmayla başlayan idman, 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Tanguy Ndombele idmanın tamamında takımla çalışırken Serge Aurier ve Hakim Ziyech fizyoterapist ve atletik performans uzmanları eşliğinde bireysel olarak çalıştı.

Galatasaray Futbol Takımı, yarın saat 17.00’de yapacağı idmanla Vavacars Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Yazarlar