Galatasaray Galatasaray'da Manchester United silahı Wilfried Zaha!

Galatasaray'da Manchester United silahı Wilfried Zaha!

02.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ankaragücü karşısında alınan galibiyeti ateşleyen isim olan Fildişi Sahilli futbolcuya ilk 11’de şans verecek. Premier Lig’i çok iyi bilen Zaha’nın Manchester United’ı yakından tanıması, Cim-Bom’un yarınki maçtaki en önemi silahı olacak.

Galatasarayda Manchester United silahı Wilfried Zaha

Galatasaray’ın Manchester’daki kozu Zaha olacak. Bu sezon ilk kez Ankaragücü maçında 11’de sahaya çıkan ve attığı muhteşem golün yanı sıra, çalımları ve öldürücü pasları ile beğeni toplayan Wilfried Zaha geçer not oldu.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Okan Buruk, yarın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Manchester United’a karşı Fildişi Sahilli futbolcuyla maça başlayacak. Sakatlığının ardından kendine gelen ve fiziksel olarak olarak toparlayan Zaha’ya saha içinde önemli sorumluluklar verileceği bildirildi.

MANCHESTER İNTİKAMI

Fildişi Sahilli oyuncunun da yarınki maça özel önem verdiği öğrenildi. 2013’de Crystal Palace’tan 11 milyon 750 bin euro karşılığında Manchester United’a transfer olan Zaha, Manchester’da kendini gösterme şansı bulamadı ve sürekli kiralık gitti. Sarı-kırmızılı futbolcu, son olarak Cyrstal Palace’a 2015’te 3.8 milyon euroya satıldı. 8 yıl aralıksız bu formayı giyen ve Premier Lig’i çok iyi bilen Zaha’nın Manchester United’i yakından tanıması ve bu maç için özel olarak motive olması Galatasaray’ın yarınki maçtaki en önemi silahı olacak.

Haberin Devamı

BURUK TAKIMI GİZLEYECEK

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde yarın karşılaşacakları Manchester United maçı için İngiltere’ye bu akşam gidecek.

Sarı-kırmızılılar, son çalışmasını Old Trafford yerine Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Galatasaray, saat 12.30’da kendi tesislerinde 15 dakikası basına yapacağı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik Direktör Okan Buruk, takımını rakiplerden gizlemek için son çalışmayı İngiltere yerine İstanbul’da gerçekleştirecek.

Bu arada Teknik direktör Okan Buruk ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı TSİ 21.45’te Old Trafford’da olacak.