Galatasaray Galatasaray'da Mauro Icardi transferi için her şey hazır

Galatasaray'da Mauro Icardi transferi için her şey hazır

25.06.2023 - 10:16 | Son Güncellenme:

Eşi Wanda Nara ile birlikte tatile devam eden Icardi’nin, Suudi Arabistan kulüpleriyle hiçbir görüşme yapmadığı, Galatasaray açısından sürecin gayet olumlu ilerlediği öğrenildi. Transfer için sponsorlar da hazır.

Galatasarayda Mauro Icardi transferi için her şey hazır

Galatasaray’da transferin şüphesiz 1 numaralı ismi olan Mauro Icardi’nin günlük rutini, Sarı-Kırmızılı camiada yakından takip ediliyor. Eşi Wanda Nara ile birlikte tatil yapan Arjantinli yıldızın önceki gece uçak yolculuğuna çıkması endişe yaratsa da saatler sonra ailenin tatile devam ettiklerinin ortaya çıkmasıyla taraftarlar rahatladı.

Haberin Devamı

Icardi’nin şu ana kadar Suudi Arabistan kulüpleriyle herhangi bir görüşme yapmadığı da gelen haberler arasında. Galatasaraylı yöneticilerin bu süre zarfında hem Icardi hem de Wanda ile temasları sürdürdüğü, her şeyin olumlu bir zemin üzerinde ilerlediği belirtiliyor.

Galatasarayda Mauro Icardi transferi için her şey hazır

KULÜPTE YOĞUN MESAİ

Hem Icardi’nin hem de kulübü PSG’nin maddi taleplerini sorunsuz şekilde karşılamak isteyen Galatasaray Yönetimi, finansal arayış açısından da boş durmuyor. Tüm yönetim, Icardi transferine sponsor bulmak üzere seferber olmuş durumda. Birçok önemli firmanın kulübe olumlu geri dönüş yaptığı, dolayısıyla sponsorların hazır olduğu bildirildi.

2. Başkan Metin Öztürk, birkaç gün önce yaptığı açıklamada, Icardi’nin durumunun 1 hafta 10 gün içerisinde netleşeceğini müjdelemişti.

Haberin Devamı