Futbol Galatasaray'da Victor Nelsson'un maaşı iyileştirildi

Galatasaray'da Victor Nelsson'un maaşı iyileştirildi

04.10.2022 - 17:06 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 2022-2023 sezonuna iddialı bir kadro ile giren Galatasaray, Yaz transfer döneminde İspanyol ekibi Sevilla'dan teklif alan ancak sarı-kırmızılı ekipte kariyerine devam eden Nelsson için harekete geçti.

Galatasarayda Victor Nelssonun maaşı iyileştirildi

Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonuna iddialı bir kadro kuran Galatasaray, takımdaki genç yıldızlar için adımlar atmaya devam ediyor. Yaz transfer döneminde İspanyol ekibi Sevilla'dan teklif alan ancak sarı-kırmızılı ekipte kariyerine devam eden Nelsson'un maaşında artışa gidildi.

Haberin Devamı

SERBEST KALMA BEDELİ

Danimarkalı savunmacının 900 bin Euro olan garanti ücreti, yapılan anlaşmayla 1.3 milyon Euro'ya çıkarıldı. Nelsson'un 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinde ise bir değişikliğe gidilmedi.

Sarı-kırmızılı takım ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı oyuncunun ücreti şu andan itibaren iyileştirilmiş oldu.

SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZ İSMİ OLDU

Ağustos 2021'de Danimarka'nın Kopenhag takımından 7 milyon Euro karşılığında transfer edilen başarılı savunma oyuncusu takıma çabuk uyum sağlayarak takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu.

Fatih Terim ve Domenec Torrent dönemlerinde direkt ilk 11'de yer bulan Nelsson, Okan Buruk'un da savunmada en güvendiği isim oldu.

Bu sezon sekiz Süper Lig maçının tamamında görev yapan Nelsson, geçen sezon da tüm kulvarlarda 49 maçta görev yapmıştı.

Haberin Devamı

 

Yazarlar