Galatasaray Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına transfer kancası! Resmi açıklama geldi

Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına transfer kancası! Resmi açıklama geldi

16.11.2023 - 19:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı kurmayların Süper Lig'in yıldızı için temaslarda bulunduğu öne sürüldü. Süper Lig ekibinden bu iddialar sonrası resmi açıklama geldi.

Galatasaraydan Süper Ligin yıldızına transfer kancası Resmi açıklama geldi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da şampiyonluk hedefleyen kurmaylar, ara transfer dönemine sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılı idarecilerin takımda sıkıntılı görülen sol bek pozisyonu için sürpriz bir hamlede bulunduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yeni sol bekini Süper Lig'de bulduğu belirtildi. beIN Sports'un haberine göre; Galatasaray, Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi'yi transfer gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli sol beki renklerine bağlamak için temaslarına başladığı aktarıldı.

Galatasaraydan Süper Ligin yıldızına transfer kancası Resmi açıklama geldi

TÜM MAÇLARDA 90 DAKİKA

Galatasaray'ın renklerine bağlamak istediği Uğur Çiftçi, Sivasspor'daki istikrarlı performansını bu sezon da sürdürdü. 31 yaşındaki sol bek, kırmızı-beyazlıların bu sezon Süper Lig'de oynadığı tüm maçlarda 11'de şans buldu. Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Uğur Çiftçi'yi herhangi bir maçta kenara almadı.

SİVASSPOR YALANLADI

Sivasspor’da basın sözcüsü Gökhan Karagöl, adı Galatasaray ile anılan futbolcu Uğur Çiftçi, hakkında bir yazılı açıklama yaptı. Karagöl basında Uğur Çiftçi’nin Galatasaray’a transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Haberin Devamı

Karagöl, “Futbolcumuz Uğur Çiftçi ile ilgili bugün medyada spekülatif haberler yer alması nedeniyle açıklama yapma gereği duyulmuştur. Ligde zorlu maraton devam ederken ve Galatasaray ile oynayacağımız maç yaklaşırken bu asılsız haberin kasıtlı ve kötü niyetli olarak çıkarıldığını düşünmekteyiz. Galatasaray tarafından kulübümüze hiçbir transfer teklifi gelmemiştir. Resmi açıklama yapılmadıkça, asılsız haberlere taraftarlarımızın ve kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz” dedi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON DA GÜNDEMDEYDİ

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon da Uğur Çiftçi transferi gündeme gelmişti. Sarı-kırmızılılar ve Sivasspor arasında anlaşma sağlanmış ancak Emre Taşdemir'in Sivasspor'a imza atmak istememesi nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

Galatasaraydan Süper Ligin yıldızına transfer kancası Resmi açıklama geldi

Uğur Çiftçi'nin Sivasspor'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 31 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 1 milyon 900 bin euro.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen Uğur Çiftçi bir dönem Hacettepe forması da giydi. Tecrübeli sol bek, 2018-2019 sezonu başında bedelsiz olarak Sivasspor'a imza attı. Uğur Çiftçi, A Milli Futbol Takımı'nda 1 maça çıktı.