Galatasaray Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisindeki derdi Ferdi Kadıoğlu! Dursun Özbek'ten özel prim

Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisindeki derdi Ferdi Kadıoğlu! Dursun Özbek'ten özel prim

24.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin en kritik oyuncusu olarak Ferdi Kadıoğlu’nu gören Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, fiziksel olarak bu bölgede fark yaratmak için özel çalışma yaptırdı. Buruk, sağ kanattaki Boey ile Tete’nin fiziksel avantajına güveniyor.

Galatasarayın Fenerbahçe derbisindeki derdi Ferdi Kadıoğlu Dursun Özbekten özel prim

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bugün oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesinde dersini çok iyi çalıştı. Buruk, rakibin en kritik oyuncusu olarak Ferdi’yi görüyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı teknik adam, fiziksel olarak bu bölgede fark yaratmak ve maçı koparmak için Fenerbahçe’nin yükselen yıldızı üzerine özel çalışma yaptı. Ferdi’nin yüksek temposu ile öne çıkmasını engellemek isteyen Buruk, böylece Tadic’i de etkisiz hale getirmek istediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı teknik adamın, Boey ve önünde oynayacak olan Tete’nin fiziksel avantajlarıyla kendi sağ kanadını etkili şekilde kullanmak istediği bildirildi.

ZAHA İLE ÖZEL GÖRÜŞME

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Zaha ile de özel bir toplantı yaptığı bildirildi. Genel olarak beklentilere yanıt veremeyen Fildişi Sahilli oyuncuyu motive eden sarı-kırmızılı hocanın, “Fenerbahçe de seni çok istiyordu. Bizi tercih ettin. Çık ve derbide nasıl bir oyuncu olduğunu göster” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

ICARDI 'ŞAMPİYON' SEVER

Cim-Bom’un golcüsü Mauro Icardi, ligde şampiyonluk yaşayan takımlara karşı boş geçmiyor.

Arjantinli futbolcu, ligde Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir’le oynanan 10 karşılaşmada 13 gol atma başarısı gösterdi. Bir süredir tedavi gören ve maçlara iğneyle çıkan Mauro Icardi’nin bugünkü karşılaşmaya özel olarak hazırlandığı öğrenildi.

KAYBETMEYİ UNUTTU

Galatasaray, son yıllarda Fenerbahçe deplasmanında kaybetmiyor. Sarı-kırmızılılar, rakibiyle Kadıköy’de oynadığı son 6 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı. 2018’den beri 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan Galatasaray, söz konusu dönemde rakip filelere 8 gol gönderip, kalesinde de 4 gol gördü.

ÖZBEK'TEN ÖZEL PRİM

Cim-Bom’da, bugünkü derbi maçı öncesi yönetim kesenin ağzını açtı.

Sarı-kırmızılılarda, Başkan Dursun Özbek ve ekibi, derbinin kazanılması halinde özel prim verme kararı aldı. Rakamın maç sonunda açıklanacağı belirtildi.

Diğer taraftan hafta içinde oyunculara ödeme yapıldığı ve ödemelerin bu hafta da devam edeceği belirtildi.

KAMPI EVDE YAPTILAR

Galatasaray’da derbi öncesi de gelenek bozulmadı. 1.5 sezondur İstanbul’daki maçlar öncesi kamp yapmayan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe maçı öncesi de yine geceyi evlerinde geçirdi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda oyuncuların bundan dolayı çok rahat olduğu ve yetkililerin de mümkün olduğunca tansiyonun düşürülmesine çalıştığı belirtildi.

Galatasarayın Fenerbahçe derbisindeki derdi Ferdi Kadıoğlu Dursun Özbekten özel prim