Fenerbahçe Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel'e Ada kancası! 3 takım takibe aldı

Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel'e Ada kancası! 3 takım takibe aldı

23.12.2023 - 19:41 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Nijeryalı sağ beki Bright Osayi Samuel'in Ada ekiplerinin yakın kıskacına girdiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi gelecek sezon bitecek tecrübeli futbolcu için kulüplerin yakın takipte olduğu aktarıldı.

Fenerbahçede Bright Osayi Samuele Ada kancası 3 takım takibe aldı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Bright Osayi Samuel'in Ada ekiplerinin radarına girdiği iddia edildi. İngiliz basını, tecrübeli futbolcu için 3 takımın devrede olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Team Talk'ın haberine göre; Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Bright Osayi Samuel'i renklerine katmak için harekete geçti. Crystal Palace'ın Nijeryalı sağ beki kadrosuna katmakta ısrarcı olduğu aktarıldı.

Crystal Palace kurmaylarının Bright Osayi Samuel'in bu sezon gösterdiği performansdan çok etkilendiği ifade edildi. Crystal Palace'ın Nijeryalı sağ bek için yaz transfer döneminde teklifte bulunmaya hazırlandığı aktarıldı.

Bright Osayi Samuel için Crystal Palace'ın dışında Premier Lig'den Wolverhampton ve Championship'ten Leeds United'ın da ilgisinin bulunduğu kaydedildi.

25 yaşındaki sağ bek bu sezon Fenerbahçe'de 23 resmi maçta forma şansı buldu. Bright Osayi Samuel bu karşılaşmalarda 2 gol sevinci yaşadı. Nijeryalı savunmacı aynı süreçte 4 asist üretti.

Haberin Devamı

Bright Osayi Samuel'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro. Bright Osayi Samuel, Nijerya Milli Takımı'nda 6 maçta forma şansı buldu.

Blackpool altyapısında futbola başlayan Bright Osayi Samuel, daha sınra QPR forması da giydi. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu devre arasında 508 bin euro karşılığıda Nijeryalı oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

Yazarlar