Galatasaray Galatasaraylı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu!

Galatasaraylı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu!

31.03.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Tottenham'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu. Başarılı futbolcuyla ilgili Galatasaray'ın kararının netlik kazandığı aktarıldı.

Galatasaraylı Tanguy Ndombele, İngilterede gündem oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Tanguy Ndombele ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın 27 yaşındaki orta sahanın satın alma opsiyonunu kullanmasının beklenmediği belirtildi. Tottenham'ın bu nedenden dolayı tecrübeli orta saha ile ilgili yeni bir çözüm bulması gerektiği aktarıldı.

Tanguy Ndombele konusunda Tottenham'ın bir çözüm bulamaması halinde gelecek sezon sonunda bonservis bedeli olmadan yıldız futbolcuyu kaybedebileceği kaydedildi.

Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Tanguy Ndombele, 25 maça çıktı. Fransız orta saha bu karşılaşmalarda 1 asist üretti. Sarı-kırmızılıların bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'nin satın alma opsiyonu 15 milyon euro.

Tanguy Ndombele'nin Tottenham ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Haberin Devamı

Guingamp altyapısında yetişen Tanguy Ndombele daha sonra Amiens ve Olimpik Lyon'da oynadı. Tottenham, 2019-2020 sezonunda yıldız futbolcuyu 62 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Tecrübeli oyuncu, 2022-2023 sezonunda kiralık olarak Napoli'de de oynadı. Tanguy Ndombele, Fransa Milli Takımı'nda 7 maçta şans buldu.

Yazarlar