Galatasaray Gomis'den Mustafa Muhammed'e övgü! 'Çok etkileyici bir golcü'

Gomis'den Mustafa Muhammed'e övgü! 'Çok etkileyici bir golcü'

24.07.2022 - 15:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis, Mustafa Muhammed'in Nantes'a transferini Fransız basınına değerlendirdi.

Gomisden Mustafa Muhammede övgü Çok etkileyici bir golcü

Galatasaray'ın gelecek sezon planlamasında kendine yer bulamayan ve Fransız ekibi Nantes'a kiralanan Mısırlı golcü Mostafa Mohammed'i, Bafetimbi Gomis Fransa basınına değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Gomis'in Mohamed sözleri;

'AKLINDA HER ZAMAN GOL VARDIR'
"Mustafa Muhammed, çok güçlü ve hala gelişime açık olan komple bir forvet. Sürekli olarak dikine gider, boşlukları arar ve aklında her zaman gol atmak vardır."

'ÇOK ETKİLEYİCİ BİR GOLCÜ'
"Mustafa Muhammed'in kalitesi, kaleye yaklaştıkça daha çok artıyor. Toplara sert vuruşlar yapabilir. Savunmayı aşmayı bilir. Gücü, baskısı, presi üst düzeydir. Çok etkileyici bir golcüdür!"

Gomisden Mustafa Muhammede övgü Çok etkileyici bir golcü

NANTES'A KİRALANDI
Galatasaray Mısırlı oyuncuyu 250 bin Euro karşılığında Fransız kulübüne kiraladı. Ayrıca Nantes'ın 15 Haziran 2023'e kadar oyuncuyu 5 milyon 750 bin Euro karşılığında satın alma hakkın bulunuyor.

GALATASARAY İSTATİSTİKLERİ
Mustafa Muhammed, Galatasaray kariyerinde çıktığı 57 maçta 17 gol ve 5 asist yapma başarısı gösterdi. Sarı kırmızılılar yıldız oyuncuyu Zamalek'ten 4 milyon dolara transfer etmişti.

Haberin Devamı