Galatasaray Hakim Ziyech'in son durumu belli oldu! Walid Regragui açıkladı

Hakim Ziyech'in son durumu belli oldu! Walid Regragui açıkladı

12.10.2023 - 19:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yaşadığı sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Hakim Ziyech'in Fas Milli Takımı'nın aday kadrosunda yer alması şaşkınlık yaratmıştı. Walid Regragui, Hakim Ziyech'in son durumu hakkında konuştu.

Hakim Ziyechin son durumu belli oldu Walid Regragui açıkladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Hakim Ziyech'in yaşadığı sakatlık sonrası son durumu merak ediliyordu. Fas Milli Takımı Teknik Direktörü Walid Regragui, tecrübeli futbolcunun son durumuna dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Walid Regragui, Hakim Ziyech'in testler sonrası uyluk kasında yırtık tespit edildiğini dile getirdi. 30 yaşındaki futbolcunun Fildişi Sahili ve Liberya müsabakalarında oynayamayacağı kaydedildi.

İSTANBUL'A GERİ DÖNÜYOR

Fas Milli Takımı'nın aday kadrosuna davet edilerek şaşkınlık yaratan Hakim Ziyech'in kısa süre içerisinde İstanbul'a döneceği aktarıldı. Tecrübeli futbolcunun tedavisinin sarı-kırmızılı sağlık heyeti tarafından yapılacağı vurgulandı.

Hakim Ziyech, Galatasaray formasıyla şu ana kadar 3 maça çıktı. Faslı oyuncu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asist üretti.

Hakim Ziyechin son durumu belli oldu Walid Regragui açıkladı

BEDELSİZ SATIN ALMA OPSİYONUYLA İMZA

Galatasaray, Chelsea'den Hakim Ziyech'i sezon sonuna kadar bedelsiz olarak renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar yapılan anlaşmada bedelsiz satın alma opsiyonu maddesinin bulunduğunu KAP'a bildirdi. Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. utbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir."

Hakim Ziyechin son durumu belli oldu Walid Regragui açıkladı

DEV KULÜPLERDE OYNADI

ASV Dronten altyapısında futbola başlayan Hakim Ziyech daha sonra Heerenveen, Twente, Ajax ve Chelsea formaları giydi. 30 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro. Fas Milli Takımı'nda 54 maça çıkan Hakim Ziyech, 20 gol sevinci yaşadı.

Hakim Ziyech daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu
1 - FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonası şampiyonluğu
1 - UEFA Süper Kupası şampiyonluğu
1 - Hollanda Eredivisie şampiyonluğu
1 - Hollanda Kupası şampiyonluğu
1 - Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu

Yazarlar