Hatayspor Hataysporlu futbolcu Ognjen Vranjes depremden sakatlığı nedeniyle kurtuldu! İlginç detay ortaya çıktı

Hataysporlu futbolcu Ognjen Vranjes depremden sakatlığı nedeniyle kurtuldu! İlginç detay ortaya çıktı

11.02.2023 - 18:47 | Son Güncellenme:

Türkiye'de meydana gelen deprem felaketi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'u derinden etkiledi. Akdeniz ekibinde Bosna Hersekli futbolcu Ognjen Vranjes ise sakatlığı nedeniyle depremden etkilenmedi.

Hataysporlu futbolcu Ognjen Vranjes depremden sakatlığı nedeniyle kurtuldu İlginç detay ortaya çıktı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'u da etkiledi. Süper Lig temsilcisinde depremden etkilenmeyen Ognjen Vranjes hakkındaki gerçek ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, deprem felaketinden en fazla etkilenen spor kulüpleri arasında yer aldı. Sportif direktör Taner Savut ile futbolcu Christian Atsu enkaz altında kaldı. İkilinin durumu hakkında henüz yeni bir gelişme yaşanmadı.

PINAR SAVUT'TAN İSYAN

Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un eşi Pınar Savut, sosyal medya hesabından bordo-beyazlı idarecilere isyan etti. Taner Savut'un eşi Pınar Savut yaptığı paylaşımda, "Buradan tüm Hatayspor yönetimine ve hocasına soruyorum, Taner enkaz altındayken siz neredesiniz? Ben neden aranmıyorum? Niçin bana bir açıklama yapılmıyor? Neden Taner'imi göçük altında, beni ve çocuklarımı yapayalnız bıraktınız? Taner bunu mu hak ediyordu?" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

BURAK ÖKSÜZ ŞOKA GİRMİŞTİ

Hatayspor'un tecrübeli futbolcusu Burak Öksüz ise göçük altında kalmasının ardından kendi imkanlarıyla kurtuldu. Burak Öksüz daha sonra annesini de kurtarmayı başardı. Burak Öksüz'ün enkaz altından çıktıktan sonra şoka girdiği ve yaklaşık 2 saat boyunca yalın ayak yürürken görüldüğü belirtilmişti. Hatayspor yardımcı antrenörlerinden Ekrem Ekşioğlu da göçük altından kurtulan bir başka isim oldu.

Christian Atsu'nun kardeşi mutlu haberi bekliyor

KEVİN SONİ: UYUYOR OLSAYDIM ÖLMÜŞTÜM

Hatayspor'un Kamerunlu futbolcusu Kevin Soni deprem anında yaşadıklarını Fransız basınına anlattı. Sabah namazı için ayakta olduğunu vurgulayan Kevin Soni, "Sabah namazı için 06.40'a kadar bekleyecektim. Uyuyor olsaydım hayatta kalma şansım yoktu. Deprem esnasında 7. kattan atlamak istedim. Bina çökmeden çıkmayı başardım. Yanımda insanların öldüğünü gördüm. Büyük travma yaşadım" ifadelerini kullandı.

VRANJES SAKATLIĞI NEDENİYLE KURTULDU

Hatayspor'a sezon başında transfer olan Ognjen Vranjes ise depremden etkilenmedi. 33 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcunun depremden kısa bir süre önce şehirden ayrıldığı ortaya çıktı.

Takvim'in haberine göre; Bel spazmı geçiren Vranjes'in sakatlığının olduğu ve bu sebeple tedavisine ülkesinde devam etmek istediği daha sonra da Bosna Hersek'e gittiği ortaya çıktı. Futbolcunun ilk muayeneyi Türkiye'de yaptırdığı ancak; daha sonra tedavisini ülkesinde sürdürme kararı aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Vranjes, şehirdeki ürkütücü tabloyu gördükten sonra üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşım yaparak dile getirmişti. Vranjes, önceki gün ise moral bulmak için Bosna Hersek'teki arkadaşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Futbolcunun çekilen fotoğrafta yüzünün gülmediği görüldü.

HATAYSPOR LİGDEN ÇEKİLDİ

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Süper Lig'den çekilme kararı aldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamasında, "Hatayspor, TFF'ye bir yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynayamayacağını bize bildirdi" dedi.

Yazarlar