Futbol Hulk çıldırdı: Aptallık etmeye mi geliyor? Bıktım gideceğim

Hulk çıldırdı: Aptallık etmeye mi geliyor? Bıktım gideceğim

05.11.2023 - 12:18 | Son Güncellenme:

Brezilya Ligi'nde Atletico Mineiro ile America Mineiro karşılaşırken maç sonunda Hulk sinirlerine hakim olamadı ve hakemler hakkında olay sözler sarf etti.

Hulk çıldırdı: Aptallık etmeye mi geliyor Bıktım gideceğim

Hulk, Brezilya Ligi'nin 32. haftasında Atletico Mineiro, America Mineiro ile 1-1 berabere kalması sonrasında kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

'BURAYA APTALLIK ETMEYE Mİ GELİYOR?'
"Hakem sarı karttan dolayı faul yaptığımı söyledi. Faul gördün mü? Vücut teması ikisi de... Ben topu kazandım ve o hala sarı kart veriyor. Deli gibi çalışıyoruz, birçok şeyden vazgeçiyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapmak için ailemizi evde bırakıyoruz ve adam buraya aptallık etmeye mi geliyor?

'BREZİLYA'DAN BIKTIM, GİDECEĞİM'
“Dört hakeme onun maça çıkmak istediğini zaten söyledim. Bunu maç kağıdına koyacağını söyledi. Bunu maç kağıdına koyabilirsiniz, görünmesini istersiniz
Yoruldum. Brezilya'dan bıktım. Bir ay daha burada kalıp gideceğim.”

Hulk, Brezilya Şampiyonası'nın bir sonraki turunda Atletico maçını kaçıracak.

40 METREDEN GOL ATMIŞTI
Deneyimli yıldız, Brezilya Serie A'da Atletico Mineiro'yu kaleye yaklaşık 40 metre mesafeden kaydettiği golle Sao Paulo karşısında öne geçirmişti.

Haberin Devamı

27 GOL 10 ASİST YAPTI
Çin'de geçirdiği beş yılın ardından Atletico Mineiro'ya transfer olan Hulk, 2021'den bu yana Brezilya ekibinin formasını terletiyor. Son iki sezonda takımı için 65 gol kaydetti, bu sezon ise 27 gol 10 asist yaptı. Daha önce Porto ve Zenit formaları giyen Hulk, orta sahadan kaydettiği gollerle nam salmış bir isim.

Hulk çıldırdı: Aptallık etmeye mi geliyor Bıktım gideceğim