Futbol İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt depremde hayatını kaybetti

İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt depremde hayatını kaybetti

12.02.2023 - 17:01 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizde hissedilen deprem felaketinde İskenderun'da bulunan TFF 3. Lig ekiplerinden İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt'tan acı haber geldi. Tecrübeli antrenör depremde hayatını kaybetti.

İskenderunsporun kaleci antrenörü Uğur Kurt depremde hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizde hissedilen 7.7 şiddetindeki depremde İskenderun'da bulunan TFF 3. Lig ekiplerinden İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt, hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR'DEN TAZİYE MESAJI

Medipol Başakşehir, bir dönem turuncu-lacivertlilerin akademisinde de görev alan İskenderunspor Kaleci Antrenörü Uğur Kurt'un vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Turuncu-lacivertlilerin sosyal medya hesabından Başkan Göksel Gümüşdağ imzalı paylaşılan taziye mesajında, "Akademimizde de görev almış, son olarak İskenderunspor'un kaleci antrenörü olarak çalışan Uğur Kurt'un vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" denildi.

GALATASARAY'DA DA GÖREV YAPTI

Uğur Kurt kariyerinde Zeytinburnu, Galatasaray, Sarıyer, Boluspor, Karagümrük, Manisaspor, İstanbulspor ve Başakşehir'de görev almıştı.

Haberin Devamı

Uğur Kurt'un vefat haberinin ardından sarı-kırmızılı ekip taziye mesajı yayımladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Bir dönem kulübümüzde de kaleci antrenörü olarak görev alan, İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt'un vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kurt’a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, İskenderunspor’a ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.