Beşiktaş Ismael'den Hatayspor yenilgisi sonrası acı itiraf! Ceyhun Kazancı açıkladı

Ismael'den Hatayspor yenilgisi sonrası acı itiraf! Ceyhun Kazancı açıkladı

02.11.2022 - 09:38 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Hatayspor yenilgisi sonrası yollar ayrılan Valerien Ismael'in sözleri ortaya çıktı. Sportif direktör Ceyhun Kazancı, Fransız teknik adamın sözlerini aktardı.

Ismaelden Hatayspor yenilgisi sonrası acı itiraf Ceyhun Kazancı açıkladı

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Hatayspor'a 2-1'lik sonuçla kaybetmesi sonrasında taraftarların istifaya davet ettiği teknik direktör Valerien Ismael'le yollar ayrıldı. Fransız hocanın yerine geçtiğimiz cuma günü 2. Şenol Güneş dönemi resmen başladı. Deneyimli teknik adamın yönetimindeki Beşiktaş, Vodafone Park'taki Ümraniyespor'u 5-2 mağlup ederek Galatasaray derbisi öncesi moral ve öz güven kazandı. Siyah-beyazlı gözler 5 Kasım Cumartesi günü Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray derbisine çevrildi.

Haberin Devamı

Sportif direktör Ceyhun Kazancı görevine son verilen Fransız teknik adamın Hatayspor yenilgisinin ardından sözlerini aktardı.

'BAZEN ÇOK İSTERSİNİZ AMA BAZI ŞEYLERİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ'

Beşiktaş'taki sportif direktörlük görevine devam eden Kazancı, "Valerien Ismael için Hatayspor maçı çok belirleyici oldu. Ismael ile maçın ardından konuştum. Kendisi, 'Devre arasında lig lideriydik. Maç bitiminde 6. sıraya geriledik. Tribünler, sıradaki iç saha maçında haklı olarak bana tepki gösterecektir. Bu durum, oyunculara da olumsuz yansır. Kendim için Beşiktaş gibi büyük bir camiayı strese sokmam. Futbol bu... Bazen çok istersiniz ama bazı şeyleri değiştiremezsiniz" ifadelerini kullandı" dedi.

Yazarlar