Fenerbahçe İsmail Kartal'dan Djiku ve Beşiktaş cevabı

İsmail Kartal'dan Djiku ve Beşiktaş cevabı

04.12.2023 - 22:46 | Son Güncellenme:

Sivasspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Kartal, Djiku'nun geri dönüş tarihi ve Beşiktaş derbisi hakkında sorulara yanıt verdi.

Süper Lig'de Sivasspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

DJIKU İÇİN BİR TARİH VEREMEM
Djiku'ya gün gün bakıyoruz. Takım antrenmanlarına başladı. Bir tarih vermem doğru olmaz, hafta sonuna kadar değerlendireceğiz.

6-1 BİTEBİLİRDİ
Bugün gayet mutluyum. Baştan sona üstün oynadığımız maçta neden mutlu olmayayım. Zaman zaman topu Sivasspor'a vererek topun karşısında kaldık. 4-1 bitti ama 5-1, 6-1 bitebilirdi. bugün galibiyet için mutluyum. Oyunda düşüş yok. Baştan sona üstün oynadık. Neden mutlu olmayayım. Zaman zaman geri çekileceksiniz, zaman zaman topu rakibe vereceksiniz. Top Sivasspor'dayken kompakt bir şekilde topun karşısında kaldık.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA DAHA İYİ OLACAKLAR
Kazanmamız gereken maçı kazandık. Şimdi hafta sonu oynayacağımız Beşiktaş maçına hazırlanacağız. Bugün sakatlıktan dönen Ferdi ve Fred gibi oyuncularımızın geçiş maçında güzel bir reaksiyon verdiler. İnşallah Beşiktaş maçında çok daha iyi olacaklar.

Haberin Devamı

“OYUNCULARIMIN ANTRENMANLARDA ENERJİSİ ÇOK YÜKSEKTİ”

Nordsjaelland mağlubiyetini unutturmanın tek bir yolunun olduğunu oyuncularına söylediğini belirten Kartal, “Fenerbahçe büyük bir camia. Böyle bir mağlubiyetin bize yakışmadığını oyuncularıma söyledim. Bu mağlubiyetini unutturmanın tek bir yolu vardır. Sivasspor maçına çıkacağız iyi futbol oynayacağız ve seriyi devam ettirmemiz gerektiğini söyledim. Oyuncularımın antrenmanlarda enerjisi çok yüksekti. Güzel bir galibiyet oldu. Bunu atlattık” sözlerini sarf etti. 

“FRED’İN YOKLUĞUNU HİSSETTİK”

Sakatlığını atlatan Fred ile ilgili de konuşan İsmail Kartal, “Bütün oyuncular bizim için çok önemli. Fred de bizim için çok önemli. Açık söylemem gerekiyorsa Fred’in yokluğunu hissettik. Dün toplantı yaptık. ‘Benim ne düşündüğümü biliyorsun önemli olan senin ne düşündüğün’ dedim. Ben seni 11’de başlatıyorum dedim. Skora göre de seni riske etmeyeceğim, oyundan alacağım dedim. Güzel bir başlangıç oldu. Onu ve Ferdi’yi kazandığımız için çok mutluyum” dedi. 

“PUAN ORTALAMASI GİBİ ŞEYLERE BAKMIYORUM”

Takımının pozisyonu ve durumuyla ilgilendiğini aktaran Kartal, “Şu anda puan ortalaması gibi şeylere pek bakmıyorum. Takımımın pozisyonunu ve durumuyla ilgileniyorum. Onlar sonraki işler. Asıl işimiz takımımızı her maça en iyi şekilde hazırlayabilmek” ifadelerini kullandı. 

“MERT HAKAN’I BEŞİKTAŞ MAÇINDA KADROYA ALABİLİRİZ”

Mert Hakan Yandaş’ın Beşiktaş derbisinde kadroda olabileceğini söyleyen İsmail Kartal, “Bugüne kadar söylediğim gibi ben hiçbir zaman bahanelere sığınmadım. Mevcut oyuncularla her maça elimizden gelenin en iyisini yapmak için çıktık. Zajc’ın tedavileri devam ediyor. Mert Hakan’ı Beşiktaş maçında kadroya alabiliriz gibi geliyor bana” diyerek sözlerini noktaladı. 

Haberin Devamı