Fenerbahçe Kadıköy'de kazanan Fenerbahçe oldu! Yeniden kenetlendi

Kadıköy'de kazanan Fenerbahçe oldu! Yeniden kenetlendi

09.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kadıköy’de Trabzonspor’la berabere kalan Fenerbahçe 1 puandan çok daha fazlasını kazandı. Taraftarıyla adeta yeniden kenetlenen sarı-lacivertliler yeniden ayağa kalktı.

Kadıköyde kazanan Fenerbahçe oldu Yeniden kenetlendi

SENAD OK

Sahasında lider Trabzonspor’la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe ciddi kazanımlar sağladı. Sarı-lacivertli taraftarlar daha önce takımı ve yönetimi protesto ediyordu. Birçok oyuncu da kendini Kadıköy’de baskı altında hissediyor, rahat top kullanamıyordu. Trabzonspor maçında ise tam tersi bir durum yaşandı. 45 bin taraftar 10 kişi kalınmasına rağmen 1-1’lik sonuçta önemli etkendi. Sarı-lacivertli takım kırmızı kart ve yenilen gole rağmen taraftarları sayesinde ayakta kaldı. Taraftarlar adeta İrfan Can’ın boşluğunu doldurdu. Uzun süre sonra takım ve tribün kenetlenmesi sarı-lacivertli takımın sahada potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu gösterdi.

Bu tablo, çok fazla eleştirilen başkan Ali Koç ve yönetimi de sevindirdi. Yönetim üzerindeki baskı uzun süre sonra azaldı. Trabzonspor maçındaki mücadele ve taraftarın desteği Samandıra’daki havayı da değiştirdi. Seyircinin takımın oyununu ve mücadelesini takdir etmesi futbolcuların moralini yükseltti. Eskisine göre Trabzonspor maçı sonrası ilk antrenmanda daha keyifli bir ortam söz konusuydu.

Haberin Devamı

Löw seferi

Yeni sezon öncesi teknik direktör ve transfer çalışmalarına devam eden yönetim en kısa sürede netice almak istiyor. Başkan Ali Koç, teknik direktör konusunda son aşamaya geldi. Yurtdışında olan Ali Koç, Joachim Löw ile masaya oturacak. Uzun süredir devam eden görüşmelerin artık olumlu olarak neticelenmesi bekleniyor.

Diego Rossi'nin DC United Karşısında Yaptığı Hat-trick

 

Yazarlar