NBA Kevin Durant'tan Draymond Green sözleri! 'Resmen afallamıştım'

Kevin Durant'tan Draymond Green sözleri! 'Resmen afallamıştım'

31.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Phoenix Suns yıldızı Kevin Durant, Golden State Warriors'tayken Draymond Green'in ona söylediklerinden sonra kendisini izole ettiğini söyledi.

Kevin Duranttan Draymond Green sözleri Resmen afallamıştım

Warriors hanedanının önemli bir üyesi olarak görülmüş olan Kevin Durant, 2019'da serbest oyuncu olarak takımdan ayrılmış ve Brooklyn Nets'e katılmayı tercih etmişti.

Haberin Devamı

Durant'ın ayrılmasının sebeplerinden biri, LA Clippers'a karşı oynanan bir maçın son dakikalarında Green'in kendisine pas vermeyi reddetmesi sonrasında aralarında çıkan sözlü tartışmaydı. Draymond'ın bu tartışmada Durant'e karşı "Sensiz de şampiyon olduk, sana ihtiyacımız yok" gibi ağır ifadeler kullandığı iddia edilmişti.

Kevin Duranttan Draymond Green sözleri Resmen afallamıştım

Olay hakkında konuşurken Durant, bu olaydan sonra kendini izole etmeye başladığını açıkladı:

"Bana öyle şeyler söylediğinde resmen afallamıştım. O olaydan sonra kendimi izole etmeye başlamıştım. Kimse bunun hakkında pek konuşmamıştı ve herkes sanki hiç gerçekleşmemiş gibi davranmıştı. Ben de bunu geride bırakmaya hazır olsam da, en azından üzerine konuşmak istemiştim."

Kevin Duranttan Draymond Green sözleri Resmen afallamıştım

Warriors ile geçirdiği süre boyunca 25.8 sayı, 7.1 ribaund ve 5.4 asist ortalamaları ile oynayan Durant, iki şampiyonluk kazanmış ve bu şampiyonluklarda da iki Finaller MVP'si ödülü kazanmıştı.

Haberin Devamı