Skorer Kulüplere gözdağı!

Kulüplere gözdağı!

18.12.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, yeni vergi düzenlemelerine karşın ödeme yapmayan kulüplere sert çıktı, "Uygulamayanları yola getirmesini bilirim" dedi

Kulüplere gözdağı






Kulüplerle randevu
YENİ vergi düzenlemeleri ile ilgili olarak Ankara'da toplantı düzenleyen Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, kulüplerin vergi borçlarını ötelemek için yaptığı girişimi geri çevirdi. Cemal Aydın, İlhan Cavcav, Nihat Özdemir, Hüsnü Güreli ve Çağdaş Ergin'in de katıldığı toplantıda, Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray'a oranla neden daha fazla stopaj ödediği gündeme geldi.

Farkı araştırdı
FENERBAHÇE'NİN 64.5, Galatasaray'ın 519 milyar lira stopaj ödemesine karşın, Beşiktaş'ın 1.7 trilyon lira ödemesi üzerinde duran Maliye Bakanı Unakıtan ve müsteşar Hasan Basri Aktan'ın aradaki farkın nedenlerini sorduğu bildirildi. KDV miktarlarında da önemli fark bulunduğuna dikkat çeken yetkililer, kulüplerin borçlarını öteleme konusundaki isteğini kabul etmedi.

'Yola getiririm'
BAKAN Unakıtan, vergisini ödemeyen kulüpleri uyararak, "Yeterli kolaylık sağlandı. Yeni uygulamaya uymayanı yola getirmesini bilirim" dedi. Yeniden yapılanma ile kulüplere büyük kolaylık sağlandığını dile getiren Unakıtan şunları söyledi; "Stopajları değiştirdik. Bizim göstermiş olduğumuz kolaylıklardan herkes istifade etsin, gereğini yerine getirsin"



SPOR






















Yazarlar