Galatasaray Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya 10 yıl sonra evlenme teklifi!

Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya 10 yıl sonra evlenme teklifi!

16.11.2023 - 14:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızından Wanda Nara'ya sürpriz teklif. Arjantin'de bulunan 36 yaşındaki menajerden çok konuşulacak açıklamalar geldi.

Mauro Icardiden Wanda Naraya 10 yıl sonra evlenme teklifi

Mauro Icardi'nin bonservisiyle Galatasaray'a transfer olmasının ardından İstanbul'da yaşamaya başlayan Wanda Nara, bir süredir 'Yıldızlarla Dans' programı için ülkesi Arjantin'de bulunuyor. Programda yaptığı açıklamalar da gündeme oturuyor.

Haberin Devamı

'ICARDI, ANTRENMANIN ORTASINDA MESAJ ATARDI'

Wanda Nara teşhisin ilk konulduğu günleri şöyle anlattı: "İlk başlarda öyle bir darbe aldım ki felç oldum. Klinikten döndüğümde dört gün boyunca odamda kilitli kaldım, dışarı çıkmadım. Sadece Mauro bana yemek getirmek için içeri girerdi. Mauro her şeyi fark etti ve benimle ilgilendi. Beni en çok destekleyen kişi o idi ve hala da öyle."

Mauro Icardiden Wanda Naraya 10 yıl sonra evlenme teklifi

'DAHA ÖNCE SÖYLEMEDİĞİM BİR ŞEYİ SÖYLEYECEĞİM'

Wanda Nara, Icardi ile ilgili bir itirafta bulundu: "Antrenman esnasında saatini kurar ve bana 'İlaçlarını almayı unutma' diye mesaj atar. Size daha önce söylemediğim bir şey söyleyeceğim. Mauro bana tekrar evlenme teklif etti. Birlikte geçirdiğimiz 10 yıldan sonra! Henüz bir şey belirlemedik ama teklifi almak güzeldi. Oturup organize edecek zamanımız bile olmadı. Arjantin'de olacağına kesin gözüyle bakıyorum."

Haberin Devamı

 

 

Yazarlar