Trabzonspor MELEKLER VE ŞEYTANLAR!

MELEKLER VE ŞEYTANLAR!

01.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzon Başkanı Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım’a sert çıktı, “Bizim dönemimizde kulübümüz hiçbir siyasi yardım görmemiştir. Ama sizlerin siyaseti nasıl kullandığınızı, yanınızdaki sahte melekler ve şeytanlarla nasıl menfaat elde ettiğinizi bu kamuoyu çok iyi biliyor” dedi

MELEKLER VE ŞEYTANLAR

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu dün bir basın toplantısı düzenledi, soru almadan düşüncelerini aktardı.
Hacıosmanoğlu’nun konuşmasından satırbaşları şöyle:
* Avrupa’dan iyi futbol oynamadan elenerek karşınıza çıkmayı arzu etmezdim. Trabzonspor sevdalılarının bizleri bağışlamasını istiyoruz.
* Şike sürecindeki pislikleri örtmek için uydurdukları yalanlara önce kendileri inanan, sonra da algı yaratıp kamuoyunu inandırmaya çalışanlar, Trabzonspor’un temiz tarihine acaba nasıl gölge düşürürüzün hesabını yapıyorlar.
*Malumunuz şahıs, Trabzonspor’un mali yapısıyla ilgili kendi inandıkları yalanları, kamuoyuna inandırmaya çalışıyor. Bizim görev yaptığımız süre içinde 80 milyon TL para bulduğumuzu söyleyerek bu paranın nereden bulunduğundan, hangi siyasiler tarafından Trabzonspor’a aktarıldığından bahsediyor. Bu kulüp borsaya açık.
* Bunların 9 milyon 800 bin lirası Trabzonspor sevdalılarının, bizlerin ve geçmişte ilişkili olduğumuz iş adamlarından aldığımız bağışlardır. Yine sabit gelirlerin dışında bizim geldiğimiz süre içerisinde sponsorluklardan elde ettiğimiz gelir ise 8 milyon 800 bin 70 liradır. Trabzonspor sevdalıları ve bizim dostlarımızdan geri ödemek şartı ve faizsiz olarak aldığımız miktar 9 milyon 550 bin liradır. Yani bunların toplamı 28 milyon 200 lira yapıyor.
* Bu muhterem zatın yalanları yine devam ediyor, (Trabzonspor’un hiçbir başarısı yokken oyuncuları nasıl transfer etti, transferler devlet tarafından yapıldı) diyor. Hırsız herkesi kendisi gibi sanır. Bu işleri çok iyi becerdikleri için bizi de öyle sanıyorlar.
* Elimizden şampiyonlukları çaldıkları sene oyuncuları kaçtı. O oyuncular kaçıp gittikten sonra ekonomik sıkıntı içerisindeyken aldıkları oyuncuların onlarca milyon lira paralarını hangi iş adamları, neyin karşılığında ödedi? Yaptığımız transferlerin toplamı 5 milyon euroyu dahi bulmazken, onlar, (Bu paraları nereden buldular?), açıklasınlar.
* Trabzonspor’u siyasetle paralel göstermeye çalışan bu zatı muhterem unutmasın ki ne bizden önce ne de bizim dönemimizde kulübümüz hiçbir siyasi yardım görmemiştir. Ama sizlerin siyaseti nasıl kullandığınızı yanınızdaki sahte melekler ve şeytanlarla Trabzonspor’un şampiyonluğunun çalındığında bütün güçlerinizi kullanarak nasıl menfaat elde ettiğinizi bu kamuoyu çok iyi biliyor.