Fenerbahçe Menajeri açıkladı! Salih'in transferi...

Menajeri açıkladı! Salih'in transferi...

06.09.2013 - 16:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yıldız adayı Salih Uçan'ın temsilcisi Ömer Koray Uzun, genç futbolcu için kendilerine gelen bir teklif olmadığını söyledi...

Menajeri açıkladı Salihin transferi...

Radyospor'un yayınına konuk olan Uzun, "Salih'in, Ersun hoca ya da yönetiminden ağzından çıkmış gibi bir takım şeyler yazılıyor. Bunların gerçeklikle ilgisi yok. Geçen hafta da kiralık olarak bir başka takıma gideceği iddia edildi. Babası'nın Ersun hocayla görüştüğü iddia edildi. Fakat bunun gerçeklikle ilgisi yok. Babası Ersun hocayla tanışmadı bile. Salih, Fenerbahçe'de devam edecek" dedi.

Haberin Devamı

AÇIĞI KAPATMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYOR
Salih'in Fenerbahçe'de çok daha fazla süre almak için elinden geleni yaptığını dile getiren Ömer Koray Uzun, "Sezon öncesi kampını kaçırdı. Bu çok önemliydi. Sadece bir hafta sezon öncesi kamp yapabildi. Diğer oyuncular 1 ay sezon öncesi kamp yaptılar. Bu doğal olarak bir fark oluşturuyor. Ama çok iyi çalışıyor. Zamanla daha fazla süre alacağını düşünüyorum. Salih iyi yolda" şeklinde konuştu.

FUTBOL DIŞI KONULARLA GÜNDEME GETİRİLİYOR
Salih'e gelebilecek teklifler için sarı lacivertli yönetimin 25 milyon euro bedel belirlediği şeklindeki iddianın da doğru olmadığını dile getiren, "Böyle bir şey yok. Ama maalesef Salih her hafta farklı konularla gündeme getiriliyor. Oysa Salih'in futboluyla gündeme gelmesi gerekir. Umarım bundan sonra gerçek olmayan konularla gündeme gelmez" dedi.