Almanya Bundesliga Mergim Berisha hakkında transfer sözleri! 'Şu anda somut bir teklif yok'

Mergim Berisha hakkında transfer sözleri! 'Şu anda somut bir teklif yok'

14.07.2023 - 19:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Almanya Bundesliga ekibi Augsburg'a transfer olan Mergim Berisha hakkında sportif direktör Stefan Reuter açıklamalarda bulundu.

Mergim Berisha hakkında transfer sözleri Şu anda somut bir teklif yok

Mergim Berisha, geride kalan sezonun başında Fenerbahçe'den Augsburg'a kiralandı ve daha sonra satın alma opsiyonu ile Alman temsilcisine transfer oldu. Augsburg Sportif Direktörü Stefan Reuter, tecrübeli futbolcunun transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

F.BAHÇE, 4 MİLYON EURO OPSİYONLA KİRALADI

24 yaşındaki Mergim Berisha, 2021 yazında 5 milyon euro bonservisle Salzburg'tan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Alman futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 32 maçta 8 gol atıp 3 asist yaptı.

Berisha, 300 bin euro kiralama ve 4 milyon euro satın alma opsiyonuyla Augsburg'un yolunu tutmuştu.

Bu sezon Augsburg ile 19 resmi maça çıkan Berisha, bu maçlarda 8 gol 4 asist kaydetti.

Mergim Berisha hakkında transfer sözleri Şu anda somut bir teklif yok

SATIN ALMA OPSİYONU KULLANILDI

Fenerbahçe, Augsburg Kulübü’nün satın alma opsiyonunu kullanarak Mergim Berisha'yı transfer ettiğini duyurdu. Alman ekibi, Berisha ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

25 yaşındaki Mergim Berisha, 2021 yazında 5 milyon euro bonservisle Salzburg'tan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Alman futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 32 maçta 8 gol atıp 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

VEDA ETTİ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan 25 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Fenerbahçe taraftarları, Fenerbahçe'deki dönem benim için resmen sona eriyor, Harika bir stadyumda muhteşem taraftarların önünde oynamama ve güzel bir şehirde yaşamama izin verilen heyecan verici ve çok öğretici bir zamana dönüp bakıyorum. Bu yolda beni destekleyen herkese çok teşekkürler!"

Mergim Berisha hakkında transfer sözleri Şu anda somut bir teklif yok

"ŞU ANDA SOMUT TEKLİF YOK"

Reuter, Alman futbolcu için somut teklif almaları durumunda bunu değerlendireceklerini söyledi. Reuter, "Berisha bize değişim arzusuyla gelirse ve somut teklif olursa birlikte masaya oturacağımızı açıkça konuştuk. Şu anda somut bir teklif yok, bu nedenle Berisha rehabilitasyonunu tamamladıktan sonra takım antrenmanlarımıza katılacak" ifadelerini kullandı.

AUGSBURG'DA KENDİNİ BULDU

Geride kalan sezonda Augsburg'da toplam 23 resmi maça çıkan Mergim Berisha, söz konusu maçlarda 9 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Alman futbolcu bunun yanında takım arkadaşlarına da 4 kez gol pası verdi.

Mergim Berisha hakkında transfer sözleri Şu anda somut bir teklif yok