Beşiktaş Mircea Lucescu için Beşiktaş iddiası! 'Görüşüyor'

Mircea Lucescu için Beşiktaş iddiası! 'Görüşüyor'

07.11.2023 - 01:08 | Son Güncellenme:

Dinamo Kiev'den ayrılan Mircea Lucescu'nun Beşiktaş ile görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.

Mircea Lucescu için Beşiktaş iddiası Görüşüyor

Süper Lig ve Konferans Ligi'nde gelen kötü sonuçlar sonrası Şenol Güneş'e veda eden Beşiktaş'ta, geçici olarak takımın başına geçen Burak Yılmaz'la da kötü gidişat önlenemedi.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz'ın ayrılık iddialarının gündemde olduğu dönemde çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Rumen basınında yer alan haberde; Dinamo Kiev'den istifa eden Mircea Lucescu'nun Beşiktaş ile görüştüğü kaydedildi.

Rumen gazeteci Decebal Radulescu, Mircea Lucescu'nun Beşiktaş ile görüştüğünü açıkladı. Decebal Radulescu'nun haberinde şu ifadeler yer aldı: "Bir bilgi aldım. Mircea Lucescu, Beşiktaş'la görüşüyor. Bakalım bu gerçekleşecek mi?"

Mircea Lucescu için Beşiktaş iddiası Görüşüyor

Rumen teknik direktör, 2002-2004 yılları arasında da Beşiktaş'ta teknik direktör olarak görev yapmıştı. Mircea Lucescu, siyah-beyazlıların başında 100'üncü yıl şampiyonluğu yaşamıştı.

Romanya Milli Takımı'nda teknik direktörlük görevine başlayan Mircea Lucescu daha sonra FC Dinamo, AC Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bükreş, Inter, Galatasaray, Beşiktaş, Shakhtar Donetsk, Zenit, Türkiye Milli Takımı ve Dinamo Kiev'de görev aldı. 78 yaşındaki efsane, Dinamo Kiev'in Shakhar Donetsk'e mağlubiyetinin ardından istifa ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Dinamo Kiev'den istifa ettikten sonra emeklilik kararı aldığı iddia edilen Mircea Lucescu daha sonra yaptığı açıklamada, "Emekli olmadım. Çalışmaya devam" diye konuştu.