Galatasaray Muslera'dan büyük özveri! Koltuk değnekleriyle yardım çalışmalarına katıldı

Muslera'dan büyük özveri! Koltuk değnekleriyle yardım çalışmalarına katıldı

10.02.2023 - 12:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü yardım kampanya ile toplanan malzemeleri deprem bölgelerine göndermeye devam ediyor. Trabzonspor maçında sakatlanan Fernando Muslera, NEF Stadı'ndaki yardım toplama bölgesine giderek gönüllere destek verdi.

Galatasaray, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde ciddi hasarlara sebep olan depremlerin ardından, başlattığı yardım kampanyası ile toplanan malzemeleri afet bölgelerine göndermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Gönderdiğiniz yardım malzemeleri, Kahramanmaraş'a ulaştı. Yardımlarınızı hiç durmadan afet bölgelerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Güncel ihtiyaç listesindeki yardım malzemelerini Galatasaray Taçspor Tesisleri'ne ve Nef Stadyumu'na getirebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

Musleradan büyük özveri Koltuk değnekleriyle yardım çalışmalarına katıldı

MUSLERA'DAN GÖNÜLLÜ ÇALIŞANLARA DESTEK 

Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera, Trabzonspor maçında sakatlanmış ve oyuna devam edememişti. Sarı-kırmızılı kulüp, koltuk değnekleriyle stattan ayrılan Uruguaylı eldivenin sakatlığı ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Kaptanımız Fernando Muslera'nın sponsor hastanemiz Liv Hospital'da yapılan tetkiklerinde, ayak sırtı kemiklerinden birinde darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme tespit edilmiştir." 

Haberin Devamı

Deneyimli kaleci koltuk değnekleriyle Galatasaray NEF Stadı'ndaki yardım toplama bölgesine giderek çalışan gönüllülere moral verdi.

 

Musleradan büyük özveri Koltuk değnekleriyle yardım çalışmalarına katıldı

MUSLERA: NE YÜCE BİR ÜLKE

Muslera, yaptığı açıklamada geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Felaketin ardından ne yüce bir ülke ki hemen aksiyon alarak yardım faaliyetlerini organize etti. Ülkemde böyle bir felaket yaşamamıştım. Buradaki gönüllüler inanılmaz gayretle çalışıyorlar. Yakından görmek istedim. Türk insanının organizasyonunun benzersiz olduğuna bir kez daha tanık oldum. Müthiş etkileyici görüntüler. Burada yapılan iş harika" diye konuştu.

Öte yandan sarı-kırmızılı takımdan Lucas Torreira da stadyuma gelerek çalışmalara yardım etti.