Galatasaray Okan Buruk'tan Beşiktaş ve Fenerbahçe cevabı!

Okan Buruk'tan Beşiktaş ve Fenerbahçe cevabı!

09.06.2023 - 23:24 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk hem sezonu hem de rakipleri Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi değerlendirdi.

Okan Buruktan Beşiktaş ve Fenerbahçe cevabı

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Trt Spor'un canlı yayınına katıldı.

Haberin Devamı

 FAVORİ TABİİ Kİ MANCHESTER CİTY"
"İtalya futbolu değişim içerisinde. Geçmişte hepimizin gözüne sıkıcı geliyordu ama bir gelişim söz konusu. Favori tabii ki Manchester City, çok formdalar. Teknik direktör farkı çok önde. Oyunu değiştiren bir teknik adam Guardiola. İmza tarihim 24 Haziran, oğlumun doğum günü. Aynı zamanda Messi'nin de doğum günü. Oğlum bazen 'Messi ile aynı gün doğdum' diye espri yapıyor."

"GALATASARAY HOCASI OLACAĞIMI BİLİYORDUM"
"Kendim ile ilgili bir gün Galatasaray hocası olacağımı biliyordum ama doğru zamanda doğru insanlarla olmasını istiyordum. Dursun başkan ve Erden Timur ile çok fazla şeyimiz eşleşti. Bu takıma bir değişim gerekiyordu. Planlarımızı da hep büyük bir değişim üzerine kurduk."

Haberin Devamı

TORRENT YORUMU
"Torrent varken takım, beklerken oynayabiliyordu ancak top ayağındayken yaratıcılık anlamında sıkıntı yaşıyordu. Türkiye'de tüm rakipler bekleyen taraf olduğu için bunu değiştirmek istedik. Bu kadroyu kurmada herkesin çok büyük emeği oldu."

"FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'IN YAKALADIĞI PUANLAR... "
"Rakiplerimizin hakkını vermek istiyorum. Hem Fenerbahçe hem Beşiktaş'ı başarısız olarak görmüyorum çünkü şampiyonluk puanları topladılar. Ancak yine Galatasaray, mayıs ayı geleneğini devam ettirdi.

"TEKNİK ADAMLARIN BAVULLARI HEP HAZIRDIR"
"Teknik adamların bavulları hep hazırdır. 'Bu benim son maçım olabilir mi?' düşüncesi hep aklınızdan geçiyor. Çalıştığınız kulüp Galatasaray, başarısızlık durumunda bir teknik adamın burada kalması kolay değil."

"KALECİ KONUSUNA KARAR VERECEĞİZ"
"Kaleci konusuna karar vereceğiz. Muslera ile birlikte kimin olacağına bakacağız. Onunla tabii ki devam edeceğiz. Onun yanına kimi alacağımıza karar vereceğiz. Okan Kocuk'un sözleşmesi bitti, onunla ilgili de bir karar vereceğiz."

"Düz mantıkla baktığınızda VAR'ın hakem hatalarını çözmesi gerekiyor. Sivas maçında rakip gol attı, ver golü. Bu sefer beni de zan altında bırakıyorsun. Maç 1-1 olsa rakip daha çok çekilecek, benim kazanma ihtimalim artacak. Bana da zarar veriyorsun bunu yaparak. Bir de maçın 50. dakikası daha, benim o golü çıkartma şansım zaten çok yüksek. Belki de VAR hakemlerinin kalitesini artırmak gerekiyor."

Haberin Devamı

"Lig bitti halen açıklamalar geliyor. Depremdeki birlikteliğimizi korumamız gerekiyor. Herkesin kendi adına haklı olduğu yerler var. Ben Gaziantep FK'yı 10 kişiyken 2-1 yendim, benim o galibiyetim neden yok sayılsın? Benim hakkımı yiyorsun bu düşünceyle. Bu felaket son 3 hafta kala da olabilirdi. O zaman baştan sonra puan durumu mu değişecekti?"

Okan Buruktan Beşiktaş ve Fenerbahçe cevabı