Galatasaray Okan Buruk'tan Manchester United maçı öncesi iddialı sözler: Kazanmaya gidiyoruz

Okan Buruk'tan Manchester United maçı öncesi iddialı sözler: Kazanmaya gidiyoruz

02.10.2023 - 09:10 | Son Güncellenme:

Ankaragücü’nü geçerek bu sezonki namağlup serisini 14’e çıkaran Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, zorlu Manchester United deplasmanı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Okan Buruktan Manchester United maçı öncesi iddialı sözler: Kazanmaya gidiyoruz

Süper Lig’de Ankaragücü’nü 36 şut attığı maçta 2-1’lik skorla geçen Galatasaray, bu sezonki namağlup serisini 14’e çıkardı ve ligde üst üste 6. zaferini elde etti. Şimdi tüm konsantrasyonunu önümüzdeki salı günü Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynanacak Manchester United mücadelesine çeviren Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Okan Buruk, tüm planlarını galibiyet üzerine yapıyor.

Haberin Devamı

Kazımcan düz koşulara başladı

Sarı-Kırmızılılar, Manchester United maçının hazırlıklarına dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idmanın, pas, topa sahip olma ve çift kale maçla tamamlandığı bildirildi. Bu arada Başakşehir karşılaşmasının ilk devresinde sakatlanan ve sol diz iç yan bağlarında esneme tespit edilen Kazımcan, düz koşulara başladı.

Haberin Devamı

'Başka düşüncemiz asla olmaz'

3 puan için İngiltere'ye gidecek olan Cim Bom'da Buruk, “Bizim için zor bir mücadele olacak ama Galatasaray, her maçı kazanmak için oynar. Kazanmak dışında başka düşüncemiz asla olmaz. Sahaya çıkıp, elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İdman Florya’da, toplantı İngiltere’de

Zorlu mücadele öncesi bugünkü son idmanını Old Trafford yerine öğlen saatlerinde Florya’da gerçekleştirecek olmalarıyla ilgili olarak tecrübeli hoca, “En doğrusu bu olacak. Kısa taktik antrenmanı yapacağız. Taktik idmanını gittiğimiz statta yapamıyoruz. Her yerde kamera var, sonradan izleyebiliyorsunuz. Avrupa’da tüm takımlar böyle yapıyor” ifadelerini kullandı. Aslan, son antrenmanının ardından İngiltere’nin Manchester kentine uçacak ve Buruk’un, bir oyuncusuyla birlikte düzenleyeceği basın toplantısı, Old Trafford Stadı’nda 21.45’te gerçekleşecek.