Galatasaray Osman Şenher'den Galatasaray yönetimine eleştiri: Kiralarken neden şart konmadı? Bu büyük bir hata

Osman Şenher'den Galatasaray yönetimine eleştiri: Kiralarken neden şart konmadı? Bu büyük bir hata

02.02.2024 - 14:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe ile zirve mücadelesi yapan Galatasaray, ara transfer dönemini en hareketli geçiren kulüplerden. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher'den Okan Buruk'a övgü, sarı-kırmızılı yönetime ise eleştiri geldi. İşte Şenher'in 'Buruk şapkadan tavşan çıkarıyor' başlıklı yazısı...

Osman Şenherden Galatasaray yönetimine eleştiri: Kiralarken neden şart konmadı Bu büyük bir hata

"Galatasaray, İstanbulspor ve Gaziantep maçlarını kazanırken çok zorlandı. Okan Buruk hoca oyun içerisinde futbolcuların mevkilerini değiştirirken şapkadan tavşan çıkardı. Barış’ı sola, sağa aldı, hücumda kullandı, devamlı yerini değiştirdi. Berkan’ı mecburiyetten sol bekte oynattı. Kaan Ayhan’ı sol bekte, sağ bekte devamlı yerini değiştirerek kullanmaya çalıştı.

Haberin Devamı

Bir teknik direktör için bunun ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz? Angelino’nun gönderileceği aylar öncesinden belliydi. Sacha Boey, Şampiyonlar Ligi maçları bittikten sonra Bayern Münih başta olmak üzere birçok kulübün transfer listesine girdi. Onun da devre arası gideceği belli olmuştu. Galatasaray Yönetimi bunu bildiği halde sağ bek ve sol bek mevkisine alacağı futbolcuları neden tespit etmedi? Bu akşam Avrupa Ligi’nde oynayacak takımın listesi UEFA’ya verilecek. Eminim bugün içerisinde mutlaka bu iki mevkiye yapılacak transferler tamamlanmış olacak.

Osman Şenherden Galatasaray yönetimine eleştiri: Kiralarken neden şart konmadı Bu büyük bir hata

'DUBOIS'YA NEDEN ŞART KONMADI?'

Alınacak futbolcular inşallah panik transferi olmaz. Galatasaray’ın oynadığı futbolda iki bek atletik değilse başarıyı yakalaman da çok zor olur. Dilerim bu alınacak futbolcular Okan hocanın isteklerini karşılayabilir.
Sezon başında Dubois Başakşehir’e kiralanıyor. Bütün parasını da Galatasaray ödüyor. Fransız futbolcu kiralık verilirken, ‘devre arası geri alabiliriz’ şartı neden konmadı? Başakşehir şimdi geri vermek için 500 bin euro istiyor. Bu büyük bir hata.
Boey’in gidişinin en büyük kahramanı kendisidir. Evet transfer pazarlıkları yapıldı ama Boey’in tüm hayatı Florya’ydı. Dişiyle, tırnağıyla kazıyarak Bayern Münih’in transfer listesine girdi. Bu transferin en büyük kahramanı kendisidir.

Haberin Devamı

'G.SARAYLIYIM DİYEN BUNU YAPMAMALI'

Son sözüm de Kerem Aktürkoğlu’nu sahada yuhalayanlara... “G.Saraylıyım” diyen hiçbir taraftar, bunu yapmamalı. Yapan taraftarları da stattan sorumlu yönetici her kimse, tespit edip önümüzdeki sezon bu arkadaşlara kombine satmaması lazım. Bu mutlaka yapılmalı. Şampiyonluğa oynayan takımın bir hafta önce iki gol atıp, takımına üç puanı kazandıran futbolcusu kötü de oynasa yuhalanmaz."