Beşiktaş ÖZEL | Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu!

ÖZEL | Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu!

07.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta 20 yabancıdan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. 4 futbolcunun durumu sezon sonu netlik kazanacak. Rosier, Onana, Montero, Hasic ve Ghezzal’ın yanı sıra beklentilere yanıt veremeyen Rebic ve Worrall’la yollar ayrılacak.

ÖZEL | Beşiktaşta kalanlar ve gidecekler belli oldu

Trendyol Süper Lig’de çıktığı son 4 maçta Galatasaray, Gaziantep FK ve Antalyaspor’a yenilirken, Başakşehir’le berabere kalarak 11 puan kaybeden Beşiktaş sıkıntılı günlerden geçiyor.

Haberin Devamı

Ligdeki üçüncülük yarışında Trabzonspor’un 5 puan gerisinde kalan siyah-beyazlı takım sezonun kalan bölümünde hem bu farkı kapatmanın hem de Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine taşımanın hesaplarını yapıyor.

Kartal’da Başakşehir beraberliğinin ardından Teknik Direktör Fernando Santos’un yanı sıra yabancı oyuncuların geleceği de yeniden tartışmaya açıldı. Siyah-beyazlı ekibin kadrosunda kiralık gönderilen isimlerle birlikte tam 20 yabancı futbolcu bulunuyor. Bu oyunculardan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. Sözleşmeleri devam eden Colley, Gedson, Masuaku, Rashica, Al Musrati, Muçi, Chamberlain ve Amir ile yerli statüsünde oynayan Bakhtiyor takımda kalacak.

Aboubakar, Muleka, Amartey ve ara transferde takıma katılan Svensson’un gelecekleri şu an için net değil. Bu oyuncuların durumu sezon sonu belli olacak. Kartal’da kadroda düşünülmeyen yabancılar da büyük ölçüde netleşti. Buna göre kiralık gönderilen Rosier, Onana, Montero ve Hasic’le yolların ayrılması planlanıyor.

Haberin Devamı

Hayal kırıklığı yaratan Rebic ve satın alma opsiyonuyla kiralanan Worrall gönderilecek. Sözleşmesindeki uzatma opsiyonu kaldırılan Ghezzal takımdan ayrılacak.

Yazarlar