Fenerbahçe ÖZEL | Fenerbahçe'den savunmaya çifte transfer bombası! İstediği maaş ortaya çıktı

ÖZEL | Fenerbahçe'den savunmaya çifte transfer bombası! İstediği maaş ortaya çıktı

09.01.2024 - 13:34 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri canlı yayında aktardı. İşte detaylar...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertliler eksik yıldız futbolcularla temasa geçerken Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da son gelişmeleri değerlendirdi. 

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, savunma bölgesine yapılması planlanan transfer hakkındaki sıcak gelişmeyi duyurdu. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde: 

SAVİC'İN MAAŞ TALEBİ

"Fenerbahçe'nin savunmaya ilk adayı Savic. Bonservissiz geleceği için maaş talebini yüksek tutuyor. 5 milyon euro civarı bir maaş istiyor. Fenerbahçe bu talebi yüksek buldu."

SAVUNMAYA ÇİFTE TRANSFER

"Savunmada listede yer alan 2. isim ise Bonucci. Fenerbahçe daha düşük bir bedele transferi bitirmek itiyor hem de aynı zamanda Savic'in indirime gitmesini bekliyor. Fenerbahçe şartlar oluşursa ikisini de transfer etmeyi planlıyor."

ÖZEL | Fenerbahçeden savunmaya çifte transfer bombası İstediği maaş ortaya çıktı

"Becao'nun maça çıkması Şubat'ı bulur. Başka sakatlıklar da olabilir. Bu yüzden Fenerbahçe sıkıntı yaşamak istemediği için ikisini de düşünüyor. En önemli gelişme bu."

Haberin Devamı

"Bonucci olursa Savic'ten vazgeçilmeyecek. Maaşında indirime giderse ikisi birden transfer edilecek."

FENERBAHÇE'DE AYRILIK

"Batshuayi'ye de Umut Nayir'e de teklifler var. İki forvetin de aynı anda gitmesini istemez Fenerbahçe. Ama ikisinden birinin ayrılma ihtimalini yüksek görüyorum."

'OYNAYABİLECEĞİ BİR TAKIM İSTİYOR'

"Samet oynamak istiyor. Sürekli oynayacağı bir takıma gitmek istiyor. Ayrılık yaşanabilir. Panathinaikos iddialarını sormadım ama Fatih Hoca Türkiye'den birçok oyuncuyla ilgileniyor."

ÖZEL | Fenerbahçeden savunmaya çifte transfer bombası İstediği maaş ortaya çıktı

TADİC KARARI

"Tadic'in yedek kalacağı gibi bir hava yok takımda. Ben Tadic'in ilk 11'de olmasını bekliyorum. Cengiz mi, İrfan mı dersek İrfan'ı bir adım önde görüyorum, zor karar."

'KANAT FORVET SÜRPRİZ DEĞİL'

"Kanat forvet arayışı da var. Gündeme gelen isimler sürpriz değil."

KRUNİC TRANSFERİ

"Krunic'le alakalı Fenerbahçe oyuncuyla anlaştı ancak Milan, 4 milyon euro artı bonuslar teklifini yukarı çekmek istiyor. Olma ihtimalini yüksek görüyorum ama zamana ihtiyaç var."