Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gelişmesi! İşte yönetimin belirlediği bonservis

ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gelişmesi! İşte yönetimin belirlediği bonservis

09.04.2024 - 15:17 | Son Güncellenme:

Süper Kupa'da Fenerbahçe ile karşılaşan ve 3-0 hükmen galip gelmesi beklenen Galatasaray'da gözler Trendyol Süper Lig'e çevrildi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardak son gelişmeleri aktardı. Nevzat Dindar, Galatasaray yönetiminin Barış Alper Yılmaz için belirlediği bonservis bedelini ve iç transferde imza atacak oyuncular duyurdu.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da gözler Corendon Alanyaspor ile oynanacak maça çevrilmiş durumda. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Süper Kupa sonrası sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı.

Haberin Devamı

Nevzat Dindar, Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren Barış Alper Yılmaz için yönetimin belirlediği bonservisi duyurdu. Dindar ayrıca sarı-kırmızılılarda iç transferde imza atacak oyuncuları açıkladı.

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"OKAN BURUK VE TEKNİK HEYET OYNANMASINI İSTİYORDU"

"Konuşulacak çok fazla şey var aslında. Maç oynanmadı diyebiliriz ama Fenerbahçe'nin protestosu Galatasaray'ın tam kadro Urfa'ya gidişi 1 dakikada Galatasaray'ın gol atması vs. derken kupa töreni gerçekleşmedi. Tartışmalı bir kupa oldu. Galatasaray açısından baktığımızda maç oynanması senaryosuna hazırlık yapılmıştı. Galatasaray hanesine bir kupa yazdırdı. Oynansaydı Galatasaray bundan rahatsız olmayacaktı. Okan Buruk ve teknik heyet bu maçın oynanmasını istiyordu. Ülkenin imajı açısından kötü oldu."

Haberin Devamı

ÖZEL | Galatasarayda Barış Alper Yılmaz gelişmesi İşte yönetimin belirlediği bonservis

"FENERBAHÇE PRESE BAŞLAYINCA GALATASARAY HÜCUM ETTİ"

"Galatasaray'ın yetkililerinin ne söyleyeceği önemliydi. Fenerbahçe'nin U19 takım kaptanının Kerem Aktürkoğlu ile arasında geçtiği iddia edilen diyaloglar var. Dün telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Galatasaray açısından eleştirilecek bir şey yok çünkü Fenerbahçe'nin ne yapacağı belli değildi. Nasıl bir senaryo ile karşı karşıya olduklarını bilmiyorlardı. Yaz-tura atışında topu tercih ettiklerini ve buna göre Fenerbahçeli futbolcuların ne yapacaklarını görmek istediklerini söyledi. Fenerbahçe ön alanda prese başlayınca Galatasaray da hücum etmek zorunda kaldı. Okan hocanın aktardığı bilgi bu. Okan Buruk topun dışarı atılması durumunda protestoya destek vermiş olacaklarını söyledi."

ÖZEL | Galatasarayda Barış Alper Yılmaz gelişmesi İşte yönetimin belirlediği bonservis

"PENDİKSPOR MAÇI ÖNCESİ KUPA HAZIRLIĞI OLABİLİR"

"Galatasaray'ın Süper Kupa için özel bir hazırlığı yok. TFF'nin alacağı karar önemli. Bu konuyla ilgili bir gelişme olsaydı haberimiz olurdu. Pendikspor maçı öncesinde olabilir ama şu anda net bir şey yok."

"OKAN BURUK 3 FARKLI KULÜPTE 3 FARKLI KUPA ALDI"

"Takımda moraller yerinde. Galatasaray ara vermeden dün Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Okan Buruk bayram sebebiyle takıma 2 gün izin verdi. Sarı-kırmızılılar bu iznin ardından hazırlıklara devam edecek. Takımda sakatlığı bulunan bir oyuncu yok. Okan hoca 3 farklı takımda 3 farklı kupa kazanan bir teknik direktör unvanına sahip. Akhisarspor ile Türkiye Kupası kazandı. Başakşehir ve Galatasaray ile lig şampiyonluğu yaşadı ve son olarak Süper Kupa'yı aldı."

Haberin Devamı

ÖZEL | Galatasarayda Barış Alper Yılmaz gelişmesi İşte yönetimin belirlediği bonservis

"BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN EN AZ 20 MİLYON EURO"

"Barış Alper Yılmaz'a resmi olmayan teklifler var. EURO 2024'te forma giyecek ve yükselen form grafiği var. Güçlü fiziksel kapasitesiyle önemli ligler için takip edilen oyuncu haline geldi. Barış Alper Yılmaz için düşünülen rakam en az 20 milyon euro. 20 milyon euronun üzerinde bir rakam konuşuluyor. Lazio konuşuluyordu ama daha büyük takımlar da olabilir."

ÖZEL | Galatasarayda Barış Alper Yılmaz gelişmesi İşte yönetimin belirlediği bonservis

İŞTE İÇ TRANSFERDE İMZA ATACAK İSİMLER

"Muslera ile anlaşma sağlanmıştı ve bu iş resmiyete bağlanacak. Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'la da anlaşma sağlandı. Torreira da buna dahil. Kaan Ayhan'la da sözleşme yenilenecek. Oyuncular zorluk çıkarmıyor. Yaz aylarında Avrupa'ya transfer olacak oyuncular da Galatasaray'ın elini rahatlatmak için sözleşme yenileyecek."

Haberin Devamı

"ÖZBEK YENİDEN ADAY OLABİLİR"

"Galatasaray zorlu bir rekabetin içinde. Urfa'daki görüntüler dikkatinizi çekmiştir. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek sempatik bir şekilde karşılandı. Seçim atmosferi de Galatasaray'da başladı. Bayram sonrası Galatasaray siyasetinde bir hareketlilik bekliyorum. Başkanın ufaktan da olsa adaylık isteği var. Karşısına da adaylar çıkacaktır. Turgay Kıran resmi olmasa da adaylığını duyuran kişi. Bayam sonrası Galatasaray'da hareketlilik bekliyorum."

ÖZEL | Galatasarayda Barış Alper Yılmaz gelişmesi İşte yönetimin belirlediği bonservis

Yazarlar