Galatasaray ÖZEL - Galatasaray'dan 6. transfer! Bonservisi belli oldu, 3 yıllık anlaşma

ÖZEL - Galatasaray'dan 6. transfer! Bonservisi belli oldu, 3 yıllık anlaşma

27.07.2022 - 19:02 | Son Güncellenme:

Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Leo Dubois ve Haris Seferovic'i kadrosuna katan Galatasaray bir transferi daha bitirdi. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcunun kulübüyle transfer için anlaşma sağladı. Galatasaray'ın 28 yaşındaki orta saha için ödeyeceği bonservis bedeli de belli oldu. Detaylara MİLLİYET ulaştı.

ÖZEL - Galatasaraydan 6. transfer Bonservisi belli oldu, 3 yıllık anlaşma

Galatasaray'da kurmaylar Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar, uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Norveçli futbolcunun kulübüyle transfer için anlaşma sağladı. Ayrıntılara MİLLİYET ulaştı.

Haberin Devamı

5 TRANSFER YAPILDI

Okan Buruk'u takımın başına getiren Galatasaray gelecek sezon şampiyonluk hedefiyle çıktığı yolda kadrosuna önemli takviyeler yaptı. Sarı-kırmızılılar, sol beke alternatif oluşturması için Kazımcan Karataş'ı kadrosuna dahil etti. Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı 2 milyon 800 bin euro bedelle transfer edildi. Orta saha kurgusuna Sergio Oliveira eklendi. Sarı-kırmızılılarda sağ beke Lyon'dan Leo Dubois geldi. Galatasaray kurmayları forvet hattındaki soruna ise Haris Seferovic'le çözüm buldu. 30 yaşındaki İsviçreli santrafor satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı.

ÖZEL - Galatasaraydan 6. transfer Bonservisi belli oldu, 3 yıllık anlaşma

ORTA SAHA KURGUSU SİL BAŞTAN

Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezon Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'nın oluşturduğu orta saha kurgusunda değişikliğe gitme kararı alındı. Okan Buruk'un talebi sonrası Fenerbahçe trasnfer çalışmalarına ağırlık verdi. Sergio Oliveira'nın yanına Norveçli futbolcu dahil edildi.

Haberin Devamı

ÖZEL - Galatasaraydan 6. transfer Bonservisi belli oldu, 3 yıllık anlaşma

ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın partneri belli oldu. Sarı-kırmızılılar, AZ Alkmaar'dan Fredrik Midtsjö'yü kadrosuna dahil etti. Galatasaray'ın bu transfer için Hollanda temsilcisine 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Sarı-kırmızılılar ile Fredrik Midtsjö arasındaki anlaşmanın detayları da belli oldu. Galatasaray'ın Norveçli futbolcuyla 3 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştığı kaydedildi.

ÖZEL - Galatasaraydan 6. transfer Bonservisi belli oldu, 3 yıllık anlaşma

2.2 MİLYON EUROYA GELDİ

Stjørdals-Blink altyapısında yetişen Fredrik Midtsjö daha sonra Rosenborg, Ranheim ve Sandnes'te forma giydi. AZ Alkmaar, 2016-2017 sezonu başında Fredrik Midtsjö için 2 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Fredrik Midtsjö geçtiğimiz sezon AZ Alkmaar formasıyla takımın vazgeçilmez isimlerinden oldu. 28 yaşındaki orta saha 41 müsabakada şans buldu. Norveçli futbolcu bu süreçte takım arkadaşlarına 6 gol pası verdi. Fredrik Midtsjö'nün güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transfer çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi. Sarı-kırmızılı kulübün bir numarası yaptığı açıklamada, "Galatasaray’ın 1 lirasının bile hesabını yaparak çalışıyoruz. Tüm Galatasaraylıların gurur duyduğu bir takım seyredeceğiz. Sabretmenizi istiyorum. Transferleri uygun yapmak isteyince, gecikmeler oluyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ÖZEL - Galatasaraydan 6. transfer Bonservisi belli oldu, 3 yıllık anlaşma

SİVASSPOR, MORUTAN'A TALİP

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tecrübeli teknik adam Morutan'la ilgili gelen soruya, "Biz Morutan’ı istedik. Galatasaray ile aynı yerde kamp yapıyorduk, hazırlık maçlarını izledim. Başkanla da konuştuk. Bizim başkanımız da konuştu. Bence bir sorun yok ama başka bir sporun var onu da çözeceklerine inanıyorum. İnşallah çözerler. Bizim bir kere forvet arkası bir oyuncuya kesinlikle ihtiyacımız var. İnşallah olur, olmaması için bir neden yok" cevabını verdi.