Fenerbahçe Fenerbahçe'de 6 numaraya 3 aday! Jorge Jesus transfer için eski öğrencisini istedi

Fenerbahçe'de 6 numaraya 3 aday! Jorge Jesus transfer için eski öğrencisini istedi

17.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin yeni transferleri ve mevcut kadrosuyla eldeki güçlü potansiyel gözlerden kaçmıyor. 30 yaş altı, genç, gelecek vaat eden ve para kazandırması muhtemel yıldızlar öne çıkıyor. Jorge Jesus’la parlamaları bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde 6 numara bölgesi için düşünülen 3 isim belli oldu. Portekizli teknik direktör eski öğrencisini istedi. Detaylara MİLLİYET ulaştı.

Fenerbahçede 6 numaraya 3 aday Jorge Jesus transfer için eski öğrencisini istedi

Fenerbahçe’de 2022-23 sezonu hazırlıkları artık başladı. Sarı-lacivertlilerde bir yandan da kadro çalışmaları sürüyor. Şimdiden Lincoln Henrique ve Bruma’yı kadrosuna katan Fenerbahçe’de eldeki potansiyelli kadro gözlerden kaçmıyor.

Haberin Devamı

Özellikle 30 yaş altında çok sayıda oyuncu olması sarı-lacivertli takım adına olumlu bir durum olarak dikkat çekiyor. Teknik direktör Jorge Jesus’un elinde parlamaya ve patlama yapmaya hazır çok sayıda yıldız isim yer alıyor. Genç, gelecek vaat eden ve potansiyelli bu isimlerle Fenerbahçe’nin kadrosu şimdiden camiada heyecan yaratıyor.

Fenerbahçede 6 numaraya 3 aday Jorge Jesus transfer için eski öğrencisini istedi

Hatta bu transfer döneminde bile kulübe ciddi para kazandırabilecek isimlerin bulunması ekonomik anlamda da herkesi rahatlatıyor. Şu anda yeni eklenen 2 transferle beraber mevcut kadroda 25 yaş ve altında şu oyuncular bulunuyor:  Arda Güler (17 yaş), Arda Okan Kurtulan (19 yaş), Uğur Kaan Yıldız (19 yaş), Çağtay Kurukalıp (20 yaş), Burak Kapacak (22 yaş), Ferdi (22 yaş), İsmail Yüksek (22 yaş), Diego Rossi (23 yaş), Lincoln Henrique (23 yaş), Muhammed (23 yaş), Szalai (24 yaş), Osayi-Samuel (24 yaş), Berisha (24 yaş), Kim Min Jae (24 yaş), Altay Bayındır (24 yaş) ve Miguel Crespo (25 yaş).

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde kariyerlerinin en verimli döneminde olan Bruma (27 yaş), Mert Hakan (27 yaş), Zajc (27 yaş), İrfan Can (27 yaş) ve Pelkas (27 yaş) gibi isimler dikkat çekiyor. Kadrodaki oyunculardan Kim, Rossi, Pelkas gibi isimleri Avrupa’da takip eden çok sayıda kulüp var. Satış olsa bile kulübe ciddi gelir kazandırmaları bekleniyor. Kalan oyuncularınsa Jorge Jesus gibi tecrübeli bir teknik adamla üst seviyeye ulaşacakları vurgulanıyor.

BRUMA'DA İŞLEM TAMAM

PSV Eindhoven’dan transfer edilen Bruma, dün sağlık kontrollerinden geçti ve kulüple son görüşmeleri yaptı. Portekizli futbolcu, sabah saatlerinde Acıbadem Altunizade’de kontrollerinden geçti. Daha sonra kulüp binasına geçen 27 yaşındaki yıldız satın alma opsiyonuyla sözleşme imzalandı. Bruma’nın bugünden itibaren takımla antrenmanlara başlayacak.

Fenerbahçede 6 numaraya 3 aday Jorge Jesus transfer için eski öğrencisini istedi

SZALAİ BEĞENİ TOPLADI

Sarı-lacivertlilerde herkesin gündeminde Kim Min Jae olsa da bir diğer savunma oyuncusu Attila Szalai’nin Macaristan Milli Takımı’ndaki performansı dikkatlerden kaçmadı. UEFA Uluslar Ligi A Ligi’nde İngiltere, Almanya ve İtalya gibi güçlü rakiplerle olan Macaristan’da Szalai, tüm maçlara ilk 11’de başladı ve 4 karşılaşmada 360 dakika süre aldı. Macaristan’ın en iyilerinden olan 24 yaşındaki stoper özellikle İngiltere’ye karşı oynanan 2 maçta Harry Kane gibi bir yıldıza karşı başarılı oldu. Szalai’nin forma giydiği 4 maçta Macaristan sadece 3 gol yedi ve grubunda liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

MESUT VE OZAN İDMANDA YER ALMADI

Sezonu açarak antrenmanlara başlayan Fenerbahçe, dün de hazırlıklarını sürdürdü. Jorge Jesus yönetimindeki takım günü çift idmanla geçti. Sarı-lacivertli futbolcular hem salon çalışması yaptı hem de sahada antrenmanlarına devam etti. Milli takımda oldukları için izinli olan oyuncuların haricinde Almanya’da bulunan Mesut Özil ve kadro dışı Ozan Tufan’la takımla birlikte yer almadı.

Fenerbahçede 6 numaraya 3 aday Jorge Jesus transfer için eski öğrencisini istedi

6 NUMARAYA 3 ADAY

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de orta saha için arayışları sürüyor. 6 numaraya takviye isteyen Jorge Jesus, 3 adayı öne çıkarmış durumda. Jorge Jesus’un transfer listesinde William Carvalho, Willian Arao ve Vinicius Souza isimleri dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

CARVALHO SICAK BAKIYOR

William Carvalho ile Sporting’de çalışan Portekizli hoca, şu anda Real Betis’te oynayan ve Portekiz Milli Takımı’nda da yer alan eski öğrencisini çok istiyor. 30 yaşındaki futbolcu da Jorge Jesus’la yeniden çalışmaya sıcak bakıyor.

Fenerbahçede 6 numaraya 3 aday Jorge Jesus transfer için eski öğrencisini istedi

ESKİ ÖĞRENCİLERİ

Listenin diğer adayları Willian Arao ve Vinicius Souza ise Jesus’un Flamengo’dan öğrencileri. 22 yaşındaki Vinicius Souza’nın bonservisi City Group’a ait ve Belçika kulübü Mechelen’in oyuncusu. 30 yaşındaki Willian Arao da halen daha Flamengo’da oynuyor.

Fenerbahçede 6 numaraya 3 aday Jorge Jesus transfer için eski öğrencisini istedi

WİLLİAM CARVALHO'NUN PERFORMANSI

Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un kadrosuna katmak istediği William Carvalho geçtiğimiz sezon Real Betis'te 49 müsabakada oynama şansı yakaladı. Portekizli futbolcu rakip fileleri 4 kez havalandırdı. William Carvalho takım arkadaşlarına 5 asist yapma başarısı gösterdi. Tecrübeli orta sahanın Real Betis'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 30 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

WİLLİAN ARAO'NUN PERFORMANSI

Flamengo'da forma giyen Willian Arao geçtiğimiz sezon toplam 29 müsabakada oynama şansı yakaladı. 29 yaşındaki orta saha 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Tecrübeli orta saha takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Willian Arao'nun güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi Aralık 2023'te sona erecek.

Fenerbahçede 6 numaraya 3 aday Jorge Jesus transfer için eski öğrencisini istedi

VİNİCİUS SOUZA'NIN PERFORMANSI

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un transfer listesinde bulunan Vinicius Souza'nın Lommel ile olan sözleşmesi 2025'te sona erecek. 22 yaşındaki Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz sezon 35 müsabakada forma giydi. Brezilyalı orta saha rakip fileleri 2 kez havalandırdı ve 1 asist üretme başarısı gösterdi. Vinicius Souza'nın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Jorge Jesus Fenerbahçe'de: 2013'ten bugüne uzanan hikaye