Galatasaray Sacha Boey, Galatasaray ile sözleşmesini uzatıyor! İşte serbest kalma bedeli

Sacha Boey, Galatasaray ile sözleşmesini uzatıyor! İşte serbest kalma bedeli

29.09.2023 - 10:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Sacha Boey, sarı-kırmızılılarla sözleşmesini uzatıyor. Boey'in maaşına ciddi bir zam yapılacak. Fransız yıldızın serbest kalma bedeli de ortaya çıktı.

Sacha Boey, Galatasaray ile sözleşmesini uzatıyor İşte serbest kalma bedeli

Galatasaray'daki performansıyla büyük beğeni toplayan ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerini peşine takan Sacha Boey, sarı-kırmızılılar ile sözleşmesini uzatıyor. Fransız yıldızın maaşına ciddi bir zam yapılacak. Sacha Boey'in sözleşmesinde yer alacak serbest kalma bedeli de ortaya çıktı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve Sacha Boey'in sözleşme detayları...

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN UYARI: UNITED2I DÜŞÜNMEYİN

Hem Trendyol Süper Lig’de hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk yoğun tempo için önlemler alıyor. Buruk’un önceki gün gerçekleşen antrenman sonrası takımla bir toplantı yaparak uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik patronunun yapılan yenilenme çalışmasının ardından, “Çok yoğun bir tempomuz var. Bunu biliyorum ve size bir gün izin veriyorum. Önümüzde yoğun ve zor bir fikstür var. Bu sürece en iyi şekilde hazır olmalıyız. Şampiyonlar Ligi elbette önceliğimiz, ama Süper Ligi de fazlasıyla önemsemeliyiz. Bu nedenle Manchester United maçını düşünmenizi istemiyorum. Öncelikle Ankaragücü ile zor bir maç oynayacağız ve kazanmalıyız. Manchester maçı için sabırsızlandığınızı biliyorum, ama daha önce 3 puanla bitirmemiz gereken bir lig maçı var” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sacha Boey, Galatasaray ile sözleşmesini uzatıyor İşte serbest kalma bedeli

CİMBOM YENİLGİ YÜZÜ GÖRMÜYOR

Süper Lig’de erteleme mücadelesinde İstanbulspor’un Atatürk Olimpiyat Stadı’nda konuğu olan Galatasaray, kazanma serisine devam etmişti. Zorlu Başakşehir deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrılıp, bu sezonki 12. resmi sınavında da yenilgi yüzü görmeyen Cim Bom, Sarı-Siyahlılar'ı da devirerek bu serisini 13’e çıkardı.

Söz konusu galibiyetle hem ligdeki namağlup unvanını sürdüren hem de üst üste 5. zaferini elde eden Sarı-Kırmızılılar, 2023-24’te çıktığı 13 mücadelede 3 beraberliğinin yanına 10. galibiyetini ekledi.

Sacha Boey, Galatasaray ile sözleşmesini uzatıyor İşte serbest kalma bedeli

LİGDE SADECE KAYSERİSPOR'A TAKILDI

Her ne kadar şu an için en yüksek tempoda oyun seviyesine ulaşamasa da Aslan puanları toplayarak kayıp yaşamıyor. Bu sezon ligin ilk haftasında Kayserispor ile berabere kalan Cim Bom daha sonra sırasıyla oynadığı Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir ve İstanbulspor’u mağlup etmeyi başardı.

Sarı-Kırmızılılar, sıradaki karşılaşmasında cumartesi günü Ankaragücü’nü konu edecek. Aslan, ardından 3 Ekim’de Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United deplasmanına çıkacak.

Ardından Süper Lig’e dönüşte Antalya’ya gidecek olan Okan Buruk’un öğrencileri, sonrasında Aslantepe’de Beşiktaş’la derbide karşı karşıya gelecek. Galatasaray, dev maç sonrasında RAMS Park’ta bu kez Almanya devi ve Şampiyonlar Ligi’nin favorilerinden Bayern Münih’le karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Sacha Boey, Galatasaray ile sözleşmesini uzatıyor İşte serbest kalma bedeli

İÇ TRANSFERDE HAREKETLİLİK BAŞLADI

Sarı-Kırmızılı ekip bu zorlu fikstürden en iyi sonuçlarla çıkmak isterken bir yandan da iç transferde harekeketlilik başladı. Sarı-Kırmızılılar’ın, Süper Lig’de geçen sezon kazandığı şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri olan Sacha Boey, yine takımının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Abdülkerim ve Muslera ile birlikte bu sezon en çok 11’de tercih edilen (11 maç) isim olan Boey, ortaya koyduğu performansla herkesi büyülüyor.

Teknik direktör Okan Buruk’un kilit oyuncularından Boey’in 2025’te bitecek sözleşmesinin uzatılması için düğmeye basmış durumda...

Sacha Boey, Galatasaray ile sözleşmesini uzatıyor İşte serbest kalma bedeli

SACHA BOEY'E 3 YILLIK YENİ SÖZLEŞME

Ocak ayına kadar 23 yaşındaki futbolcunun kontratının 3 yıl daha uzatılması planlanıyor. Şu an Aslan’dan bonuslar hariç yıllık 500 bin Euro civarı para kazanan Fransız futbolcuya zam yapılması ve senelik maaşının 1.5 milyon Euro’ya yükseltilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın, sözleşmeye 25 milyon Euro serbest kalma bedeli maddesi de koyacağı bildirildi. 2021’de Rennes’den transfer edilen ve taraftarların sevgilisi haline gelen sağ bekin, Cim Bom’a ayak bastığı dönemde transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 4.2 milyon Euro’ydu.

An itibarıyla ise İngiliz devi Arsenal’in halen takibinden olan Boey’in değeri, 17 milyon Euro’ya kadar ulaşarak 4 kattan fazla arttı.

Sacha Boey, Galatasaray ile sözleşmesini uzatıyor İşte serbest kalma bedeli