Galatasaray Salih Özcan'dan Galatasaray ve transfer açıklaması! Alman basınına konuştu

Salih Özcan'dan Galatasaray ve transfer açıklaması! Alman basınına konuştu

24.08.2023 - 17:46 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Molde'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak adına büyük avantaj elde eden Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların gündemine giren son isim Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan girdi. Salih Özcan, Galatasaray'a transferi hakkında Alman basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Salih Özcandan Galatasaray ve transfer açıklaması Alman basınına konuştu

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Molde'yi 3-2 mağlup eden Galatasaray grup aşamalarına kalma adına büyük avantaj elde etti. Sarı-kırmızılılarda Molde maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanırken transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın orta saha transferi için gündeme gelen son isim Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan oldu. Sarı-kırmızılılar, Alman ekibine resmi teklifini iletti ve beklemeye geçti. Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Salih Özcan, Galatasaray'a transferi hakkında Alman basınına önemli açıklamalarda bulundu. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN KAPISI ARALANDI

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Molde'yi Norveç'te Sergio Oliveira, Mauro Icardi ve Fredrik Midtsjö'nün golleriyle 3-2 mağlup ederek gruplara kalma iddiasını güçlendirdi. Sarı-kırmızılılar 29 Ağustos Salı günü Molde'yi RAMS Park'ta ağırlayacak. Galatasaray her türlü galibiyet ve beraberlikte Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı garantileyecek.

Haberin Devamı

Salih Özcandan Galatasaray ve transfer açıklaması Alman basınına konuştu

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE ÖZEL TRANSFER HAMLELERİ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması halinde yapacağı transferler de merak ediliyor. Sarı-kırmızılılar, Sergio Ramos başta olmak üzere birçok önemli yıldızı kadrosuna katmak için girişimlerine hız verecek. Galatasaray'da orta sahaya yapılacak transferler de önem kazandı. Molde deplasmanında Torreira'nın yokluğu hissedilirken Berkan Kutlu ve Sergio Oliveira'nın performansları da eleştiri topladı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması durumunda 4 Eylül'e kadar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kadrosunu UEFA'ya bildirmesi gerekiyor. Bu tarihe kadar Galatasaray'ın orta sahaya 2 takviye yapmayı planladığı iddia ediliyor.

Salih Özcandan Galatasaray ve transfer açıklaması Alman basınına konuştu

GALATASARAY'DAN SALİH ÖZCAN İÇİN RESMİ GİRİŞİM

Galatasaray yerli oyuncu kalitesini artırmak adına Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Salih Özcan'ı gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, Borussia Dortmund'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Galatasaray'ın 1 milyon euro kiralama ve 5 milyon euroluk satın alma opsiyonlu teklifi Alman ekibi tarafından reddedildi. Galatasaray ve Borussia Dortmund'un Salih Özcan için yeniden görüşmelere başlayabileceği kaydedildi.

Salih Özcandan Galatasaray ve transfer açıklaması Alman basınına konuştu

SALİH ÖZCAN'DAN GALATASARAY VE TRANSFER AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

Galatasaray'ın gündeminde yer alan Salih Özcan, Alman basınına geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan teklif aldığını doğrulayan Salih Özcan, Borussia Dortmund ile yeni sezona odaklandığını belirtti. Salih Özcan, Galatasaray'a açık kapı da bıraktı.

Sky Almanya'da yer alan haberde "Salih Özcan'ın Galatasaray'a transfer olabileceğine dair söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Sky'a yaptığı açıklamada Türkiye'nin en iyi kulübünden gelen teklifi doğruladı." ifadelerine yer verildi.

İşte Salih Özcan'ın Sky Sports Almanya'ya yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

"Galatasaray'dan Tteklif geldi. Menajerim beni arayarak teklifi iletti. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama ben tamamen yeni sezona odaklanmış durumdayım ve buradaki sözleşmemin bitmesine daha üç yıl var. Geleceğin ne getireceğini göreceğiz ama dediğim gibi şu anda burada mutluyum ve şu anda odak noktam Borussia Dortmund."

Salih Özcan kendisine yöneltilen "1 Eylül'e kadar transfer olmayacak mısın?" şeklindeki soruya "Hiç sanmıyorum. Kesinlikle hayır." cevabını verdi.

Haberin Devamı

Salih Özcandan Galatasaray ve transfer açıklaması Alman basınına konuştu