Fenerbahçe Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum!

Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum!

12.04.2024 - 12:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Senad Oktan Fenerbahçenin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum

Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final ilk sınavında Olympiakos'a Yunanistan'da 3-2 yenildi. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında zorlu müsabakayı yorumladı.

Haberin Devamı

İşte Senad Ok'un sözleri: "İsmail hocayı uzun süredir eleştiriyorum. İsmail hocadan ziyade sağlık heyeti ile alakalı sıkıntı var. İsmail ve Fred sağlam olsa oynatırdı. Djiku ve Batshuayi'nin de sakatlığı var. Bu adamlar yüzde 100 sağlam değil. Sen bu takımın patronusun. Ciddi sakatlık problemleri var. Sana sorduklarında sen Liverpool'da da var diyordun. 

'SAKATLIKLAR SORGULANMALI'

Fenerbahçe'nin sağlığı ile ilgili ciddi sıkıntılar var. İnsanları bilgilendirmezsen o zaman sıkıntı olur. Başkana diyeceksin ki "Sağlık heyetinden memnun değilim." Adamlar sakat olduğu için hoca oynatmadı. Bu oyuncular neden sakat? Sayın Başkan Ali Koç'un, Selahattin Baki'nin ve İsmail Kartal'ın sakatlıkları sorgulaması lazım. Tadic ile Dzeko sakatlanmadı mesela. Biri 36, biri 38 yaşında. İsmail hocaya zaten güven yok. İnsanlara bunu anlatamazsınız, ihale sana kalır.

Haberin Devamı

Senad Oktan Fenerbahçenin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum

'BU KADAR SAKATLIK OLAĞAN DIŞI DURUM'

Bu kadar sakatlığın olması olağan dışı bir durum. Eskiden Burak Kunduracıoğlu vardı, eleştiriliyordu. Ama açıklama yapıyordu. Bu kadar olay var, sıkıntı var. İnsanlar bizim oyuncular neden sakat diye merak ediyor. İnsanları bilgilendirmen gerekiyor. Bunları anlatmak zorundasın. Enteresan yani gerçekten. Bu kadar iyi takımın var, iyi oyuncular almışsın. Bunları konuşamıyorsun. Özetle bu sene F.Bahçe'nin en büyük rakibi sakatlıklar ve bu maçtan bağımsız İsmail Kartal'ın hataları oldu. 

'OOSTERWOLDE SEZONU KAPADI'

Oosterwolde'nin sakatlığı ciddi. Sezonu kapadı. Geçmiş olsun. Umarız en kısa sürede sahalara döner. Fred ve İsmail oynayabilecek durumda. Djiku bugün, yarın takımla çalışmalara başlar. Becao'nun durumu çok enteresan. Sürekli sakatlanıyor.

Senad Oktan Fenerbahçenin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum

'KADRO MAALESEF POTANSİYELİNİN ALTINDA YÖNETİLİYOR'

3-0'dan skoru 3-2'ye gelmesi moral oldu. Takımın gerek taktik olarak gerek sakatlıklar alakalı takımın kötü yönetildiğini düşünüyorum. Oyuncular Süper Kupa maçını oynamak istiyordu. Bu oyuncular kendilerine güveniyordu. Bu kadar iyi takım kurduğu sezonla saha dışı faktörlerle uğraşıyor. Bu kadro maalesef potansiyelinin altında yönetiliyor. Dzeko, Tadic ve İrfan Can'dan umutluyum. Yaparsa onlar yapar. Bu takım çok daha fazla puan toplamalıydı. Kazanan çok küçük farklarla belli oluyor. Sağlık heyeti ve teknik direktörün toparlanması lazım."