Galatasaray Galatasaray transfer rotasını Arjantin'e çevirdi! Temaslar hızlandı

Galatasaray transfer rotasını Arjantin'e çevirdi! Temaslar hızlandı

12.04.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Wilfired Zaha, Hakim Ziyech ve Tete'den beklenen hücum katkısını alamayan Galatasaray'ın River Plate'in yıldızlarıyla ilgilendiği ortaya çıktı.

Galatasaray transfer rotasını Arjantine çevirdi Temaslar hızlandı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, Arjantin'de forma giyen 2 futbolcuyu hücum hattına dahil etmek istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin gündemindeki 2 futbolcu için transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı. Rivernoticas'ın haberine göre; Galatasaray, River Plate forması giyen Pablo Solari ve Miguel Borja'nın peşine düştü.

Sarı-kırmızılıların, transfer gündemindeki oyuncular için görüşmelere başladığı öğrenildi. 31 yaşındaki forvet Miguel Borja bu sezon River Plate'te 14 maça çıktı. Kolombiyalı hücum oyuncusu bu karşılaşamalarda 13 gol ve 1 asist üretti.

Pablo Solari ise River Plate'te bu sezon 9 müsabakada süre aldı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu bu mücadelelrde 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Pablo Solari aynı süreçte 2 asist üretti.

Pablo Solari ve Miguel Borja'nın aynı takıma transfer olma ihtimaline sıcak baktığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Miguel Borja'nın River Plate ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2025'te bitecek. 31 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Pablo Solari'nin River Plate ile olan kontratı 31 Arlık 2026'da sona erecek. 23 yaşındaki Arjantinli yıldızın güncel piyasa değeri 8 milyon euro.