Fenerbahçe SON DAKİKA | İsmail Kartal isyan etti: Oğlumun kafası şişti, çocuğa vurmuşlar

SON DAKİKA | İsmail Kartal isyan etti: Oğlumun kafası şişti, çocuğa vurmuşlar

17.03.2024 - 23:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maç içinde ve sonrasında sahada yaşanan olaylara sert tepki gösterdi.

SON DAKİKA | İsmail Kartal isyan etti: Oğlumun kafası şişti, çocuğa vurmuşlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçta yaşanan olayların ardından isyan etti.

Haberin Devamı

İşte deneyimli teknik adamın açıklamaları: "Son 3 maçımızı 2 Avrupa ve Pendik maçı, 118 kilometre üzerinden koşan bir takımım var. Çeyrek finale çıktık. Ülkemizi temsil eden tek Türk takımıyız. Buraya bu kadar yıpranmış bir takımla maça çıktık. İlk yarı oyunu planladığım gibiydi, santim santim Trabzonspor'u iyi analiz ettik.

İlk yarıda oyunun kontrolü tamamen bizdeydi, 2-0 öne geçtik. İkinci yarı başında Serdar Aziz'in kasığında problem vardı, Jayden'ı oyuna aldık. Hiç beklemediğimiz, anlam veremediğim şekilde tribün saldırısına uğradık. Kanatlarımız ve beklerimize bu kadar madde atılması oyunumuzu etkiledi. Ben kafama, vücuduma demirler, su şişeleri yedim. Biz provoke etmedik. Yere yatmadık. Saha içine atılan şişeleri ben bile dışarı attım.

Haberin Devamı

Birkaç hafta önce de burada maç oynandı. Orada da mağlup olunmasına rağmen tribünler hiç böyle tepki vermedi. Biz ne yaptık da Fenerbahçe'ye karşı böyle bir algı, saldırı var burada? Biz resmen ikinci yarıda tribün saldırısına uğradık.

'KAFAMDA ŞİŞME VAR'

Benim kafamda şişme var. Ben alışığım. Sokakta yetişmiş biriyim. Ben Karadeniz çocuğuyum. Yere yatıp rol yapan biri değilim. Hayatım boyunca böyle biri olmadım. Omzumda kafamda şişlikler var ama ben yere yatmadım, öyle biri değilim. İçeride antrenörlerimin ağzı patladı, dudağı patladı, bazı antrenörlerde şişlikler var. Oğlumun kafası şişmiş. Çocuğa vurmuşlar burada. Nasıl olacak bu işler!"