Galatasaray Kerem Demirbay, Fenerbahçe maçı başlamadan kupayı aldı! Herkes şaşkına döndü

Kerem Demirbay, Fenerbahçe maçı başlamadan kupayı aldı! Herkes şaşkına döndü

07.04.2024 - 21:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği maç öncesi şaşırtan bir olay yaşandı. Kerem Demirbay, Süper Kupa'yı alarak kendi yedek kulübesine gitti.

Kerem Demirbay, Fenerbahçe maçı başlamadan kupayı aldı Herkes şaşkına döndü

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Süper Kupa finaline Fenerbahçe, U19 takımı ile çıktı. Galatasaray'da Kerem Demirbay, Fenerbahçe maçı öncesi şaşırtan bir harekete imza attı.

Haberin Devamı

Süper Kupa'nın seremonisi öncesi Galatasaray yedek kulübesindeki Kerem Demirbay, kupayı konulduğu alandan aldı. Kerem Demirbay kupayı öptükten sonra kendi kulübesine doğru hareketlendi. Kerem Demirbay'ı yetkililer durdurdu. Kerem Demirbay'dan kupayı alan yetkililer kupayı tekrar yerine bıraktı.

Kerem Demirbay'ın bu hamlesi Galatasaray taraftarının alkışlarını topladı. Kerem Demirbay daha sonra tribünlere doğru gülerek karşılık verdi. Kerem Demirbay'ın bu hamlesi büyük şaşkınlık yarattı.

"ALİ KOÇ DIŞARI"

Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe maçı öncesi Ali Koç'a yönelik tezahüratlarda bulundu. Sarı-kırmızılı tribünlerde "Ali Koç dışarı" tezahüratları yapıldı.

MAURO ICARDI ALKIŞLADI

Galatasaray'ın Mauro Icardi ile 1'inci dakikada bulduğu golden sonra Fenerbahçeli futbolcular santra yapmadı. Yönetimden gelen uyarı sonrası Fenerbahçeli futbolcular kenara geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli futbolcular kenara gelirken Mauro Icardi rakiplerini alkışladı. Volkan Bayarslan'ın soyunma odasına gitmesinin ardından Galatasaraylı futbolcular saha ortasında kutlama yapmaya başladı.

Yazarlar