Fenerbahçe Manchester United'da Andre Onana'ya Altay Bayındır şoku! 'Bence korkmalı'

Manchester United'da Andre Onana'ya Altay Bayındır şoku! 'Bence korkmalı'

27.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den sezon başında Manchester United'a giden Altay Bayındır, Ada devinde ilk maçına çıkacak. Milli futbolcunun ilk maçı öncesi İngiliz gazeteciden dikkat çeken bir yorum geldi.

Manchester Unitedda Andre Onanaya Altay Bayındır şoku Bence korkmalı

Premier Lig devi Manchester United, sezon başında Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı transfer ederek dikkatleri üzerine çekti. Erik ten Hag'ın Andre Onana'daki ısrarı sonrası Ada devinde bir türlü şans bulamayan Altay Bayındır, FA Cup'ta oynanacak Newport maçı öncesi geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

Andre Onana'nın Kamerun Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'na gitmesinin ardından Erik ten Hag, Newport maçında Altay Bayındır'a görev vereceğini dile getirdi. Erik ten Hag açıklamasında, "Altay Bayındır, Newport County maçında kalede olacak. O çok motive ve bu anı sabırsızlıkla bekliyor. Artık zamanı geldi" ifadelerini kullandı.

Manchester Unitedda Andre Onanaya Altay Bayındır şoku Bence korkmalı

"ONANA KORKMALI"

İngiliz gazeteci James Hunsley, Altay Bayındır'ın Manchester United'la çıkmaya hazırlandığı ilk maç öncesi değerlendirmelerde bulundu. Altay Bayındır'ın Manchester United'daki baskıdan etkilenmeyeceğini belirten James Hunsley, "Altay Bayındır, Newport County maçında kalede olacak. O çok motive ve bu anı sabırsızlıkla bekliyor. Artık zamanı geldi" dedi.

Haberin Devamı

Altay Bayındır'ın iyi performans göstermesi halinde Manchester United'da Andre Onana'nın yerini alabileceğini dile getiren James Hunsley, "Ayrıca Onana, Kamerun'da ilk 11 dışında bırakıldı. Altay bu süreçte elini iyice ısıtırsa Onana'ya 1 numarada rakip olmaması için hiçbir sebep yok. Onana bence korkmalı" diye konuştu.

Manchester Unitedda Andre Onanaya Altay Bayındır şoku Bence korkmalı

James Hunsley, Altay Bayındır'a Manchester United taraftarlarının bakış açısını ise şu sözlerle dile getirdi:

"Taraftarlar ona şans verilmesini istiyorlar. Ocak ayındayız ve hâlâ United formasıyla ilk maçına çıkmamış olması büyük talihsizlik. Bu yüzden onu iş başında görmek için sabırsızlanacaklarını tahmin ediyorum."

Yazarlar