Galatasaray MLS'in prensinin Avrupa planı! Hedefi Galatasaray

MLS'in prensinin Avrupa planı! Hedefi Galatasaray

22.03.2024 - 19:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların hedefindeki yıldız futbolcunun da Aslan'da forma giymek istediği belirtildi.

MLSin prensinin Avrupa planı Hedefi Galatasaray

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, MLS'te forma giyen 32 yaşındaki yıldız futbolcuyla ilgilendiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın peşine düştüğü tecrübeli futbolcunun da yeniden Avrupa'ya dönmek istediği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Toronto forması giyen Lorenzo Insigne ile ilgilenmeye başladı.

MLS ekibi Toronto'da forma giyen Lorenzo Insigne'nin yeniden Avrupa'da futbol oynamak istediği belirtildi. İtalyan futbolcunun, menajerine Galatasaray ile temas kurmasını söylediği vurgulandı.

Sarı-kırmızılı kulübün, 32 yaşındaki futbolcunun transferine sıcak baktığı aktarıldı. Lorenzo Insigne, MLS'te yeni başlayan sezonda 4 maça çıktı ve 2 gol atma başarısı gösterdi.

Toronto ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek İtalyan oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Napoli altyapısında yetişen Lorenzo Insigne bir dönem Cavese, Foggia ve Pescara'da kiralık olarak forma giydi. Lorenzo Insigne, 2022-2023 sezonu başında bedelsiz olarak Toronto'nun yolunu tuttu.

Haberin Devamı

32 yaşındaki sol kanat, İtalya Milli Takımı'nda 54 müsabakada süre aldı. Lorenzo Insigne bu mücadelelerde 10 kez rakip fileleri havalandırdı.