Diğer Spor dünyasında kahreden kayıplar!

Spor dünyasında kahreden kayıplar!

11.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Enkaz altında kalan sporcular için bekleyiş devam ederken, kayıp haberleri de geliyor. Manisa BBSK’nın üç sporcusu daha hayata gözlerini yumarken, beş güreşçimiz ve Onvo Hatay Kadın Futbol Takımı’ndan Verda Demetgül’ün de vefat ettiği bildirildi.

Spor dünyasında kahreden kayıplar

Enkaz altından çıkan isimler açıklandıkça tüm Türkiye umutlanıyor. Ancak bunun yanında kötü haberlerin de ardı arkası kesilmiyor. Spor camiası hayata gözlerini yuman isimlerin yasını tutuyor.

Haberin Devamı

Türkiye Voleybol Federasyonu Malatya BBSK Takımı’ndan daha önce Mehmet Can Ağırbaş ve Murat Çiloğulları’nın vefatını duyururken, dün de üç sporcu adına acı haberi verdi. Resul Gün, Görkem Can Gündüz ile Tunahan Yıldız’ın depremde yaşamını yitirdiği belirtildi.

Voleybolun ardından göçük altında kalan güreşçilerin 5’inden de beklenilen mutlu haber gelmedi. Daha önce Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi güreşçilerinin kaldığı binanın yıkılması sonrası 8 sporcu enkazdan kurtarılmış, 4’ü vefat etmiş, 4’ü de enkaz altında olduğu bilgisi verilmişti. Federasyon dün son olarak paylaştığı acı haberle Eray Şimşek, Halil İbrahim Erdine, Hasan Sarıtürk, Ozan Datlı ve Ahmet Durman’ın vefat ettikleri bildirdi.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu da yaptığı açıklamayla bir vefat haberini daha duyurdu. TFF açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi kulüplerinden Onvo Hatayspor’un 2008 doğumlu futbolcusu Verda Demetgül’ün ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Demetgül’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Onvo Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz.”