Diğer Spor dünyasından Özkan Uğur için taziye mesajları

Spor dünyasından Özkan Uğur için taziye mesajları

08.07.2023 - 17:40 | Son Güncellenme:

Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Usta sanatçının vefat haberinin ardından spor dünyası taziye mesajları yayınladı.

Spor dünyasından Özkan Uğur için taziye mesajları

Daha önce üç kez lenf kanserini yenen, üç hafta önce de yoğun bakıma alınan Özkan Uğur'dan acı haber geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Acı haberin ardından spor dünyasından taziye paylaşımları yapıldı.

Fenerbahçe: Müzisyen ve sinema sanatçısı kıymetli Özkan Uğur’un vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Galatasaray: Türk müziğinin ve sinemasının usta sanatçılarından Özkan Uğur'un vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kıymetli Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Beşiktaş: Türk müziğinin efsane isimlerinden, değerli sanatçı Özkan Uğur’un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Özkan Uğur’a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük: Kıymetli sanatçılarımızdan Özkan Uğur’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Başakşehir: Usta sanatçı Özkan Uğur'un vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Özkan Uğur'a Yüce Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Antalyaspor: Müzisyen ve sinema sanatçısı kıymetli Özkan Uğur’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet; kederli ailesi, sevenleri ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.

Kayserispor: Türk müziğinin ve sinemasının usta isimlerinden Özkan Uğur’un vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Usta sanatçıya Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hatayspor: Ülkemizin en önemli sanatçılarından Özkan Uğur’u kaybettik. Merhum Uğur’a yüce Allah’tan rahmet. Yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Giresunspor: Türk müziğinin ve sinemasının usta isimlerinden Özkan Uğur'un vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yazarlar