Beşiktaş Süper Lig devinden Caleb Ekuban bombası! Transfer için onay verdi

Süper Lig devinden Caleb Ekuban bombası! Transfer için onay verdi

21.06.2023 - 19:21 | Son Güncellenme:

Trabzonspor forması giydiği dönemde Süper Lig'de önemli başarılara imza atan Caleb Ekuban'la ilgili çarpıcı bir iddia öne sürüldü. Ganalı futbolcunun, Süper Lig devinin radarına girdiği belirtildi.

Süper Lig devinden Caleb Ekuban bombası Transfer için onay verdi

Genoa'da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Caleb Ekuban'ın Türkiye'ye geri döneceği iddia edildi. Süper Lig devinin, İtalya'dan ayrılmakta kararlı olan başarılı futbolcuyu transfer gündemine aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Tecrübeli teknik direktörün de Caleb Ekuban transferine onay verdiği haberin ayrıntılarında yer aldı. İşte flaş gelişmenin detayları...

TRABZONSPOR'DA PARLADI

Mantova altyapısında yetişen Caleb Ekuban daha sonra, Chievo, Südtirol, Lumezzane, Renate, FK Partizani ve Leeds United formaları giydi. Trabzonspor, 2018-2019 sezonunda 200 bin euro bedelle Ganalı oyuncuyu kiraladı. Bordo-mavililer, Caleb Ekuban için 2019-2020 sezonunda 1 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde başarılı bir performans sergileyen Caleb Ekuban, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da şampiyonluklar yaşadı. Ganalı oyuncu, bordo-mavililerde 29 gol ve 18 asistlik performans sergiledi.

Süper Lig devinden Caleb Ekuban bombası Transfer için onay verdi

GENOA'DA BEKLENENİ VEREMEDİ

Haberin Devamı

Caleb ekuban, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 900 bin euro bedelle Genoa'ya transfer oldu. 29 yaşındaki yıldız, 30 Haziran 2024'e kadar sözleşme imzaladığı Genoa'da beklenen performansı sergileyemedi.

Genoa'da geride kalan sezonlarda toplam 48 maçta şans bulan Caleb Ekuban, 4 gol atma başarısı gösterebildi. 29 yaşındaki santrfor aynı zamanda 4 asist üretti.

Süper Lig devinden Caleb Ekuban bombası Transfer için onay verdi

BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNE GELDİ

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Genoa'da umduğunu bulamayan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Caleb Ekuban, Beşiktaş'ın gündemine geldi. Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş'in de Ganalı futbolcunun transferine olumlu yaklaştığı kaydedildi.

Caleb Ekuban'ın forvet pozisyonunun yanı sıra hücumun her bölgesinde forma giyebilmesinin Şenol Güneş'in kararında etkili olduğu vurgulandı. Beşiktaş'ın Caleb Ekuban transferinde Şenol Güneş'in onayı sonrası daha hızlı davranacağı belirtildi.