Futbol Suudi Arabistan'a Merih Demiral sonrası bir Türk daha!

Suudi Arabistan'a Merih Demiral sonrası bir Türk daha!

20.08.2023 - 10:40 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan Pro Ligi takımları flaş transferlere imza atarken milli oyuncusu Merih Demiral, Al Ahli ile anlaşma sağladı. Demiral, 3 yıllık sözleşme imza atarken yanına bir Türk oyuncunun daha transfer olacağı iddia edildi.

Suudi Arabistana Merih Demiral sonrası bir Türk daha

Futbol dünyasının yıldızları Suudi Arabistan Pro Ligi'ne gitmeye devam ediyor. Neymar'ı, Merih Demiral'ı transfer eden Al Ahli bir başka milli futbolcuyu daha gündemine aldı.

Haberin Devamı

Futbol dünyasının yıldızları Suudi Arabistan Pro Ligi'ne gitmeye devam ediyor. Cristiano Ronaldo'nun transferiyle büyük ses getiren Arap kulüpleri, Türk futbolcuları da listesine aldı. Son olarak Al Ahli, Merih Demiral'ı kadrosuna katarken bir başka milli futbolcuyu daha listesine aldı.

NEYMAR İMZA ATTI
PSG'den Neymar'ı kadrosuna katan Jorge Jesus'lu Al-Hilal, Brezilyalı yıldıza görkemli bir imza töreni gerçekleştirerek taraftarına tanıttı. 90 milyon Euro bonservis bedeliyle Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalayan Neymar, mavi formasıyla taraftarı selamladı. 31 yaşındaki Neymar, bu sezon 10 numaralı formayı giyecek.

MERİH İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Al Ahli, milli futbolcu Merih Demiral'ı 3 yıllığına kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kadromuza yeni bir savaşçı katıldı. Ekibimize hoş geldin" ifadeleri kullanıldı. rabistan temsilcisi Merih Demiral transferi için bonservis bedeli olarak Atalanta’ya 20 milyon euro ödeyecek.

Haberin Devamı

HAKAN ÇALHANOĞLU İDDİASU
L'Equipe'te yer alan habere göre; Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor. Habere göre; Merih Demiral'i transfer eden Suudi ekibi, Hakan Çalhanoğlu'nu da listeye aldı.

Suudi Arabistana Merih Demiral sonrası bir Türk daha

RESMİ TEKLİF HAZIRLIĞI
Al Ahli'nin milli oyuncu için kısa süre içinde Inter'e resmi teklif yapması bekleniyor. Inter ile toplamda 95 maça çıkan 29 yaşındaki orta saha, 12 gol ve 21 asist yaptı.

GÜNCEL DEĞERİ 40 MİLYON EURO
Al Ahli'nin milli oyuncu için kısa süre içinde Inter'e resmi teklif yapması bekleniyor. Hakan Çalhanoğlu'nun güncel piyasa değeri 40 milyon Euro. 2021 yılında bedelsiz olarak Milan'dan Inter'e transfer olan milli futbolcu bu yaz sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatmıştı.

VEREATTI DE RADARDA
Al Ahli, PSG forması giyen orta saha oyuncusu Marco Verratti ile anlaşma sağladı. Suudi Arabistan ekibi, PSG ile görüşmelerine devam ediyor. 30 yaşındaki Verratti ile daha önce anlaşan Al-Ahli'nin 30 milyon euro'luk teklifinin PSG tarafından reddedildiği hatırlatıldı. Al-Ahli oyuncu için yeni teklif yapacak.

Haberin Devamı