Galatasaray Talat Yılmaz'dan Galatasaray'a sert gönderme!

Talat Yılmaz'dan Galatasaray'a sert gönderme!

21.05.2013 - 10:45 | Son Güncellenme:

F.Bahçe Asbaşkanı Talat Yılmaz, ırkçılıktan, devlet yardımına ve G.Saray'ın taahhütleri meselesine kadar bir çok konuda açıklama yaptı. G.Saray camiasının cinayetten sabıkalı olduğunu söyleyen Yılmaz, çok sert sözler sarfetti.

Talat Yılmazdan Galatasaraya sert gönderme

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki söz düellosu Sarı-Lacivertli kulübün asbaşkanlarından Talat Yılmaz'ın açıklamalarıyla yeni bir boyut kazandı. Galatasaray'ı birçok konuda çok ağır bir dille eleştiren Yılmaz'ın bu sözleri çok konuşulacak...

İşte o sözler: Galatasaray, hiçbir açıklamasında samimi değil. Yaptıkları her açıklamada, nefret, kin, öfke ve kıskançlık mesajları veriyorlar. Bu kıskançlık akıllarını da kelepçelemiş durumda. Galatasaray taraftarı, yansıtılmaya çalışılanın aksine sabıkalıdır; Türkiye'ye gelen 2 Leeds taraftarını bıçaklayıp öldürdüler. Bu ayıbı örtmek için hiçbir girişimleri de olmadı. Balili ve Nouma için Galatasaray tribünlerince yapılanlar da ortada. Burak Yıldırım kardeşimiz de maalesef yine bir Galatasaray taraftarı tarafından hakkın rahmetine kavuştu. Acımıza saygı bile duymadılar, acımızı yaşamamıza izin vermediler. Galatasaray bunları her ne kadar yok saysa da toplumsal hafızada bunlar bulunuyor.

Haberin Devamı

IRKÇILIK BİZİM KAPIMIZDAN İÇERİ GİREMEZ

Şehitlerimiz var diyerek basın toplantısı yapmayanların, 46 şehit verilen acı bir gün sonrasında sırf tahrik amaçlı, mağlup olmalarına rağmen 'kutlama' yaptıklarını gördük. Aciz bir sevinçti... Fenerbahçe taraftarının ırkçılık adı altında tarih boyunca hiçbir eylemi olmamıştır. Biz yıllar önce Didi'yi Türkiye'ye getirdik herkesin sevgilisi oldu.

SARI-LACİVERT FORMAYA BİLE TAHAMÜLLERİ YOK

Real Irkçılık olsa olsa Afrika'yı sömüren 'Fransız kültüründe' yetişen camiaların yapacağı bir şey olur... Bu görüntüleri anlaşmalı ajanslarına göndererek Türkiye'yi dünyaya kötülediler. Dün UEFA Sopası'na sığınanlar bugün ırkçılık komedisini öne sürdü. Tiyatro sürüyor... Küçücük bir çocuğun üzerindeki Sarı Lacivert formaya bile tahammülleri yok. Kıskançlıkları bu noktaya varmış durumda.

Haberin Devamı

ÖNCE STAT SÖZÜNÜ YERİNE GETİRSİNLER

Ünal Aysal'ın Fenerbahçe'nin devlet yardımı aldığı yönündeki açıklamaları tamamen Fenerbahçe'ye duyulan kıskançlık krizinin eseridir. Ünal Aysal, TT Arena karşılığında yapılması gereken 15 bin kişilik stadın akıbetinden bahsetmeli. Kenan Evren Lisesi arazisi için 35 milyon Liralık harcama yaptık. 3 tane okul, 1 tane spor salonu yaptık. Bu alan 49 yıllığına kulübümüze tahsis edildi. Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı alırken, 58 milyon Lira arazi bedeli ödedik...

(Takvim)