Futbol Tarık Çamdal depremi! 1 ay önce imza atmıştı

Tarık Çamdal depremi! 1 ay önce imza atmıştı

29.08.2022 - 12:07 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transferi büyük tartışma konusu olan ve geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Tarık Çamdal yine gündem olmaya devam ediyor. Yeni kulübüne 1 ay önce imza atan ve kaptan olarak sahaya çıkan Çamdal ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.

Tarık Çamdal depremi 1 ay önce imza atmıştı

Galatasaray'da transferi büyük tartışma konusu olan Tarık Çamdal yine gündem olmaya devam ediyor. Yeni kulübüne henüz 2 ay önce imza atan Çamdal için sürpriz bir karar verildi

Haberin Devamı

AYRILIŞI OLAY OLMUŞTU
2014-15 sezonu başında Eskişehirspor'dan 4,75 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Tarık Çamdal, gösterdiği performansla eleştirilerin odak noktası haline gelmişti.

Sarı-kırmızılı kulüpten ayrılışı olay olan Tarık Çamdal, Cimbom'dan ayrıldıktan sonra sırasıyla Eskişehirspor, Antalyaspor ve Adana Demirspor formalarını giydi.

GALATASARAY'DA DAKİKADA 8 BİN 755 TL KAZANDI
Galatasaray’da 42 resmi maçta görev alan Tarık Çamdal, sarı-kırmızılı formayla 2950 dakika sahada kaldı. 27 yaşındaki futbolcu, bu süre zarfında sarı-kırmızılılardan dakikada 8 bin 755 TL gelir elde etti. Tarık’ın Galatasaray’a maliyeti ise bonservis bedeli, yıllık ücretler ve maç başı kazançlarla birlikte toplam 39 milyon 128 bin 160 TL oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray, uzun süredir yollarını ayırmak için uğraştığı Tarık Çamdal'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Tarık, 2014-2015 sezonunun başında 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Eskişehirspor’dan transfer edilmişti.

4.5 SEZONDA 42 MAÇ OYNADI
Tarık Çamdal, Galatasaray’da geçirdiği 4.5 sezonda toplam 20 Spor Toto Süper Lig, 17 Ziraat Türkiye Kupası ve 5 UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 42 resmi müsabakada görev aldı. 27 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı forma ile gol atamazken, asist de yapamadı. Çamdal 42 müsabakanın 32’sinde ise ilk 11'de forma giydi. Bu sezon kadro dışı kalan, geçtiğimiz sezon sadece 3 Türkiye Kupası maçında görev alan Tarık, 2016-2017 sezonunda da eski takımı Eskişehirspor’da kiralık olarak forma giydi.

Tarık Çamdal depremi 1 ay önce imza atmıştı

Tarık Çamdal, Galatasaray'da yaptığı anlaşmaya göre Euro üzerinden alacağı ücretleri, oynadığı sezonda belirlenen tarihteki TL kuru üzerinden Türk Lirası şeklinde aldı. 2014-2015 sezonunda 22 maçta ilk 11’de oynayan Çamdal, maç başı kazandığı 10 bin Euro karşılığında toplam 220 bin Euro elde etti. O sezon 1 milyon 177 bin Euro yıllık ücret alan Çamdal, Türk Lirası olarak maç başı ücretlerden 616 bin TL, yıllık ücret olarak da 3 milyon 295 bin 600 TL kazandı. Tarık’ın bu sezonki toplam kazancı 3 milyon 911 bin 600 TL oldu.

Haberin Devamı

ADANA DEMİRSPOR'DA TUTUNAMADI
Sarı-kırmızılı kulüpten ayrılışı olay olan Tarık Çamdal, son olarak Adana Demirspor forması giymiş ancak geçen sezonun ikinci yarısında Akdeniz ekibi ile sözleşmesini feshetmişti. Mavi Şimşekler'le karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Tarık’ın yeni adresi 1. Lig takımı Tuzlaspor oldu.

1 AY ÖNCE TUZLA'YA İMZA ATTI
Adana Demirspor'dan ayrılıktan sonra Çamdal, yaz transfer döneminde 1. Lig takımı Tuzlaspor'a imza attı.

Tuzla'nın ligde oynadığı 2 maçta da görev alan ve kaptan olarak sahaya çıkan 31 yaşındaki futbolcunun sürpriz kararı herkesi şaşırttı.

KAPTAN OLARAK ÇIKMIŞTI, SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR
Ajansspor'un haberine göre; Tarık Çamdal, Tuzlaspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

31 yaşındaki futbolcunun sözleşme fesih işlemleri bugün gerçekleşecek ve ayrılık resmiyet kazanacak.